صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اسرائیل برای تشدید اوضاع در نوار غزه آماده تر از قبل است

سخنگوی ارتش اسرائیل در واکنش به ارسال بادبادک های آتش زا از نوار غزه به اراضی اشغالی مدعی شد، که اسرائیل آماده تشدید اوضاع در نوار غزه است.
کد خبر: ۸۱۵۵۱۳
| |
1301 بازدید

سخنگوی ارتش اسرائیل در واکنش به ارسال بادبادک های آتش زا از نوار غزه به اراضی اشغالی مدعی شد، که اسرائیل آماده تشدید اوضاع در نوار غزه است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، «رونی مانلیس» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که ارتش اسرائیل آماده تشدید اوضاع در نوار غزه است. با این حال وی مدعی شده است که ارتش اسرائیل اقداماتی در دست دارد تا آرامش را به نوار غزه بازگرداند.

مانلیس ادامه داده که حماس به خوبی می داند که اقدام اسرائیل در انتشار نیروهای دفاعی خود نشان دهنده میزان آمادگی این رژیم است. وی افزود: ما به دنبال تشدید تنش نیستیم اما برای آن آماده ایم و در طول ۴ سال گذشته در این حد آماده تشدید تنش نبوده ایم.

سخنگوی اسرائیل در واکنش به ارسال بادبادک های کاغذی آتش زا و بادبادک های هلیومی از نوار غزه به سوی اراضی اشغالی این سخنان را مطرح کرده است و رسانه های اسرائیلی مدعی شده اند که ارتش اسرائیل توان و ابزار لازم برای مقابله با این اقدامات را دارد.

ارسال بادبادک ها و بالون های آتش زا یکی از شیوه های مقاومتی ابتکاری جوانان فلسطینی در نوار مرزی غزه در برابر حملات و تجاوزات ارتش صهیونیستی علیه شرکت کنندگان در تظاهرات مسالمت آمیز بازگشت است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار