احتمال بازگشایی صرافی‌ها از شنبه

کد خبر: ۸۱۳۵۴۴
|
۱۳ تير ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۴ 04 July 2018
|
8315 بازدید

وزیر اقتصاد در حالی از راه‌اندازی بازار ثانویه ارز خبر داده بود که اکنون خبرها حکایت از آن دارد که صرافی‌های دارای مجوز بانک مرکزی، از روز شنبه می‌توانند اقدام به معامله با نرخ بورس کنند.

به گزارش مهر، مسعود کرباسیان، وزیر امور اقتصادی و دارایی، روز گذشته از بازگشایی بازار ثانویه ارز تا ۴۸ ساعت آینده(حدود ۲۴ ساعت آینده) خبر داده بود. وی با اشاره به تصمیم جدید دولت مبنی بر به رسمیت شناختن نرخ دوم برای ارز تلویحا اعلام کرده بود که دولت تصمیم گرفته تا این بازار را به رسمیت بشناسد.

اکنون برخی خبرها حکایت از این دارد که صرافی‌های دارای مجوز بانک مرکزی، از روز شنبه می‌توانند با نرخ ثبت شده در بورس که بر اساس ارزش اظهارنامه‌های صادراتی است، اقدام به معامله ارز کنند.

پیش از این طرح‌هایی نیز از سوی فعالان اقتصادی برای چگونگی خرید و فروش ارز حاصل از صادرات در بورس مطرح شده بود که بر اساس آن، دولت بتواند با اطمینان خاطری نسبت به بازگشایی بازار ثانویه ارز اقدام نماید.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت