بازدید 4180

آیا مافیای واردات خودرو دادگاهی می‌شوند؟

در حالیکه روز گذشته عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از بازداشت تعدادی از افراد دخیل در پرونده واردات غیرقانونی خودرو خبر داده بود اما رییس سازمان توسعه تجارت این موضوع را تکذیب کرد. در این شرایط ابهامات در این زمینه ادامه دارد.
کد خبر: ۸۱۳۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۵ 03 July 2018

ایسنا نوشت: در حالیکه روز گذشته عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از بازداشت تعدادی از افراد دخیل در پرونده واردات غیرقانونی خودرو خبر داده بود اما رییس سازمان توسعه تجارت این موضوع را تکذیب کرد. در این شرایط ابهامات در این زمینه ادامه دارد.

ماجرا از تیر ماه سال گذشته آغاز شد. جایی که وزارت صنعت، معدن و تجارت با هدف ساماندهی واردات خودرو و اجرای دستورالعمل جدید واردات، ثبت سفارش واردات خودرو را از تیر تا دی ماه ۱۳۹۶ متوقف کرد.

ممنوعیت ثبت سفارش واردات خودرو از دی ماه ۱۳۹۶ پایان یافت اما هنوز روزهای سال گذشته به پایان نرسیده بود که اخباری مبنی بر تخلف در واردات خودرو منتشر و آن طور که برخی اعضای انجمن واردکنندگان خودرو اعلام کردند در زمان توقف ثبت سفارش، برخی خودروها به طور غیرقانونی ثبت سفارش و وارد شده‌اند.

زمزمه‌های تخلف در این زمینه ادامه داشت تا اینکه سرانجام حدود سه ماه پیش مجتبی خسروتاج رییس سازمان توسعه تجارت که سازمان متبوعش مسوول صدور مجوز و ثبت سفارش واردات خودرو است، وقوع این تخلف را رسما تایید و اعلام کرد که بیش از ۶۴۰۰ دستگاه خودرو به صورت غیرقانونی ثبت سفارش و وارد شده‌اند.

اگرچه در چند ماه اخیر وی و برخی دیگر از مسوولان وزارت صنعت، معدن و تجارت تخلف در ثبت سفارش و واردات خودرو را در بازه‌های زمانی مختلف تایید کرده‌اند اما خبری از برخورد با متخلفان و معرفی آنها نبود تا اینکه سرانجام دو روز پیش رییس‌جمهوری شخصا به این پرونده ورود کرده و دو هفته به وزیر صنعت، معدن و تجارت مهلت داد تا متخلفان را شناسایی و به مردم و دستگاه قضایی معرفی کند.

اما گذشت تنها یک روز از دستور رییس‌جمهوری کافی بود تا یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از بازداشت برخی متخلفان این پرونده خبر دهد. قاضی‌پور عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی روز گذشته از بازداشت عوامل متخلف در واردات بیش از ۶۴۰۰ دستگاه خودرو خبر داده و اعلام کرد که "این افراد از درون وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده‌اند که با دسترسی به اطلاعات دقیق و امکانات ویژه توانسته‌اند به این اقدام دست بزنند".

اگرچه انتظار می‌رفت با دستور رییس‌جمهوری و همچنین اظهارات عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، ابهامات پرونده واردات غیرقانونی خودرو کمتر شده و متخلفان به مردم معرفی شوند اما رییس سازمان توسعه تجارت در اظهارنظری جدید بازداشت متخلفان این پرونده را تکذیب کرد.

مجتبی خسروتاج در این زمینه اعلام کرد:" شرکت‌های متخلف در ثبت سفارش واردات ۶۴۰۰ دستگاه خودرو هنوز از سوی دستگاه‌های مربوطه اعلام نشده و عوامل آن دستگیر نشده‌اند".

در این شرایط با اینکه انتظار می‌رفت با اعلام خبر بازداشت برخی از افراد دخیل در پرونده واردات غیرقانونی خودرو، بخشی از ابهامات این پرونده برطرف و حقایقی در این رابطه روشن شود اما باز هم ابهام جدیدی به این پرونده اضافه شد به‌گونه‌ای که دو مقام مسوول دو روایت متضاد از بازداشت متخلفان در پرونده واردات غیرقانونی خودرو دارند.

در چنین وضعیتی انتظار می‌رود دستگاه‌های مسوول در وزارت صنعت، معدن و تجارت با توجه به دستور رییس‌جمهوری مبنی بر شناسایی و معرفی متخلفان این پرونده ظرف حداکثر دو هفته، ابهامات موجود را در این پرونده را برطرف کرده و نسبت به معرفی متخلفان و مافیای فعال در یکی از بزرگترین پرونده‌های تاریخ واردات خودرو به مردم و دستگاه قضایی، اقدام کنند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱۵
اگر تیر برق جلو خانه ما نارگیل مشهدی یا انبه دارابی (که هیچیک وجود ندارند) ثمر داد، این آقایان هم دادگاهی می شوند. هرگز چنین بیدادی را در حق از ما بهتران مرتکب نمی شوند.
والا بچه که بودیم فیلمهای مافیایی ایتالیایی رو میدیدیم که زور پلیس و دولت بهشون نمیرسید. بعدم کم کم جو عوض شد و مافیای دولتی روسی رو میدیدیم. الان که بزرگ شدیم در واقعیت مافیای نیمه دولتی - خصوصی ایرانی رو میبینیم که پول ما رو بالا کشیدن و یک آبم روش!
ای خداااا
آیا میدانید برای واردات پنبه دانه هم میتوان ارز دولتی گرفت .
اینست ارزش خواب ، خواب آلودگی ، خود را به خواب زدن و غیره و غیره
مواظب باشيد که خداي نکرده مشکلي در راه خروجشون از ايران و رفتن به وطنشون کانادا پيش نياد يک دفعه. بقيه اش را سر صبر انجام بديد ما تا زماني که از فقر همديگه را تيکه پاره کنيم يا از گرسنگي بميريم فرصت داريم تا به اين گونه فسادها رسيدگي کنند دولت مردان محترم. فقط يادتون باشه هر چه زودتر به اينگونه فسادها رسيدگ کنيد اون وقت حق الجلسه هاي شرکت در جلسات مبارزه با فساد هم زودتر از فيش حقوقتون حذف مي شه. اين را هم در نظر داشته باشيد.
يک نفر از يه شرکت معتبر اومده بود توي يه شرکت بزرگ ايراني که بهشون ربات بفروشه. بعد از کلي حرف مهندس ايراني گفت حالا يه ربات چند؟ طرف خارجي خيلي جا خورد و شروع کرد به اينکه سوالت غلطه. ايراني گفت خوب من بايد برم مدير شرکت را راضي کنم بايد قيمت داشته باشم. خارجيه بهش گفت مدير شرکتت اگه يک شب به خاطر شرکت خواب از چشماش ربوده بشه ديگه براي سرمايه گذاري بلند مدت دنبال قيمت يک ربات نمي گرده. حالا اين موضوع مورد فساد است ودولت. اگه يک شب خواب از چشمان مسولان در مورد فساد ربوده بشه اونقت ملت را نمي کن توپ فوتبال و پاسکاري کنند با همديگه.
کی راست میگه کی دروغ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه هزینه دروغ گفتن ما پایینه. اگه یه مقام و مسئول دروغ بگه و دروغش آشکار بشه از کار برکنار شه، دیگه هیچ مسئول و مدیری جرات نمیکنه مثل آب خوردن دروغ بگه.
فقط کسانی زود بازداشت میشوند که احتمالا روسری ندارند.
خیر؟؟
این افراد مفسد اقتصادی هستند. مسلم است که باید محاکمه شوند. اما ...
فعلا کسی رو دستگیر نمیکنند تا طرف بتونه راحت فرار کنه .
جواب سوال: 100% خير مي باشد.
نه نه نه، بشنوید و باور نکنید.
ننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننه
زهی خیال باطل! اگرم دادگاهی کنن تجربه نشون داده یه عده دونه ریزا قربانی میشن!
زهی خیال باطل
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار