میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

استعفای سفیر آمریکا در استونی

کد خبر: ۸۱۲۴۶۳
| |
3326 بازدید
استعفای سفیر آمریکا در استونی

سفیر آمریکا در استونی به دلیل اظهارات ترامپ علیه اتحادیه اروپا و ناتو از سمت خود استعفا کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای خبری هیل، در ادامه استعفای مقام های دولتی آمریکا، «جیمز ملویل» سفیر این کشور در استونی از سمت خود کناره گیری کرد.

ملویل علت استعفای خود را اظهارات دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا علیه اتحادیه اروپا و ناتو عنوان کرد.

ترامپ گفته بود که 'اتحادیه اروپا برای بهره گیری از آمریکا و حمله به قلک های ما ایجاد شده' و 'ناتو به اندازه نفتا بد است'.

ملویل از دیپلمات های ارشد وزارت خارجه آمریکا است که از سال 2015 سفیر این کشور در استونی بوده و به مدت سه دهه سمت های دیپلماتیک داشته است.

روز گذشته روزنامه واشنگتن پست در گزارشی فاش کرد که ترامپ در دیدار با امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه پیشنهاد قرارداد تجاری دوجانبه در ازای خروج از اتحادیه اروپا را به وی داده است.

سه شنبه هفته گذشته نیز «اِورت ایزنستات» (Everett Eissenstat)، مشاور ارشد تجاری کاخ سفید اعلام کرد که ماه آینده کاخ سفید را ترک می کند. وی هم در شورای اقتصاد ملی و هم در شورای امنیت ملی فعالیت می کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت