صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بلژیک،انگلیس رازدوبه نیمه خطرناک جام رفت

کد خبر: ۸۱۲۲۲۸
| |
4756 بازدید

تیم‌های انگلیس و بلژیک از ساعت 22:30 پنجشنبه شب به قضاوت دامیر اسکومینا از اسلوونی در ورزشگاه «کالینینگراد» بازی آخر خودشان در گروه هفتم جام‌جهانی 2018 را انجام دادند که این بازی با گل یانوزای در دقیقه 51 یک بر صفر به سود بلژیک خاتمه یافت.

به گزارش تابناک ورزشی، اتفاق مهم این نیمه که با توجه به تساوی 2 تیم در همه موارد می‌تواند در معادلات صدرنشینی نقش داشته باشد، اخطار داور به 2 بازیکن بلژیک به نام‌های تلماس و دندونکر بود که انگلیس را در امتیاز بازی جوانمردانه از بلژیک پیش انداخت و این تساوی در صورت حفظ شدن تا پایان بازی، می‌تواند به اول شدن انگلیس در گروه هفتم کمک کند. غیر از این اتفاقات در نیمه اول نه‌چندان جذاب بازی اتفاق خاصی رخ ندادو 2 تیم با تساوی بدون گل به رختکن رفتند.

بلژیک در نیمه دوم خیلی زود برتری‌اش را دیکته کرد و در دقیقه 49 با شوت زیبای یانوزای به گل رسید. در ادامه نبردی که 2 تیم تلاش خاصی به خرج ندادند، حملات پراکنده‌ای شکل گرفت اما نه از تعویض خاص در تیم ملی انگلیس خبری شد و نه از گل. در نهایت بلژیک با پیروزی یک بر صفر پس از اروگوئه و کرواسی به عنوان سومین تیم 9 امتیازی رده اول گروه را به دست آورد و رقیب ژاپن در مرحله یک‌هشتم‌نهایی شد. انگلیس هم با قبول شکست 6 امتیازی و دوم ماند تا در دور بعد مصاف دشواری با کلمبیا، تیم اول گروه هشتم داشته باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار