صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رئیس اتحادیه طلا و جواهر:

حباب سکه همچنان وجود دارد

رئیس اتحادیه طلا و جواهر با بیان اینکه قیمت سکه همچنان حباب دارد، گفت: اگر تصمیمات دولت عملیاتی و ادامه دار باشد قیمت‌ها کاهش می‌یابد.
کد خبر: ۸۱۱۴۷۴
| |
2571 بازدید

رئیس اتحادیه طلا و جواهر با بیان اینکه قیمت سکه همچنان حباب دارد، گفت: اگر تصمیمات دولت عملیاتی و ادامه دار باشد قیمت‌ها کاهش می‌یابد.

محمد محمدولی در گفت‌وگو با خبرنگار میزان درباره قیمت سکه در بازار اظهار کرد: بازار در آرامش قرار دارد و مشکل خاصی وجود ندارد.

وی با اشاره به قیمت سکه در بازار گفت: قیمت سکه حدود ۳۶۰ تا ۳۷۰ هزار تومان حباب دارد و باید کاهش یابد.

محمدولی درباره تصمیمات جدید ارزی دولت گفت: این تصمیمات می‌تواند اثرگذار باشد اما، به شرطی که عملیاتی شود و ادامه دار باشد نه اینکه لحظه‌ای باشد، زمانی که به جای سکه اوراق داده می‌شود این موارد همه اثرگذار است، امیدواریم این سیاست‌ها قیمت‌ها را کاهش دهد.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر در پاسخ به این که چرا با توجه به کاهش قیمت جهانی طلا اما، در داخل کشور قیمت با کاهش مواجه نمی‌شود، گفت: قیمت طلا با بازار‌های جهانی کمی اختلاف دارد و تفاوتی آنچنان با بازار‌های جهانی ندارد.

وی درباره پیش بینی بازار گفت: باید درباره سکه سیاست‌هایی در پیش گرفت که این قیمت اضافه از بین برود و به سیاست‌های که دولت اعمال می‌کند مرتبط است.

محمدولی درباره قیمت طلا هم گفت: باید تنش‌های که بین کشور‌های چین و آمریکا به وجود آمده فروکش کند تا قیمت‌ها کاهش یابد تا بازار از این نوسانات قیمتی خارج شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟