لزوم راه اندازی سیستم جامع در دانشگاه آزاد

کد خبر: ۸۱۱۲۵۸
|
۰۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۴ 25 June 2018
|
3054 بازدید

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد گفت: باید در این دانشگاه سیستم جامع دانشگاهی برای حوزه های آموزش، پژوهش، اداری و مالی داشته باشیم.

به گزارش مهر، به نقل از دانشگاه آزاد، علی مفردنیا در اولین نشست مدیران فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: باید مدیران فناوری اطلاعات و ارتباطات فعالیت های خود را در دو حوزه ساختار و سیستم های اطلاعاتی متمرکز کنند.

وی با بیان اینکه سیستم های فناوری اطلاعات باید یکپارچه توسعه یابند، خاطرنشان کرد: سیستم های جزیره ای که با نگاه های محدود، مقطعی و براساس نیاز روز راه اندازی شده اند نیز باید جمع آوری شوند.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد ادامه داد: باید در این دانشگاه یک سیستم جامع دانشگاهی متشکل از آموزش، پژوهش، اداری، مالی و ... داشته باشیم.

مفردنیا اظهار داشت: مدیران فناوری اطلاعات و ارتباطات واحدهای دانشگاهی در صورت داشتن مجوز کتبی از سازمان مرکزی مجاز به توسعه سیستم های اطلاعاتی هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت