صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درخواست خبرگزاری نورچشمی از رییس قضا

خبرگزاری ایرنا در مقاله‌ای اعتراضی در مورد دادستان فعلی تهران، مدعی شد که قوه قضائیه تضعیف شده و از رئیس قوه قضائیه خواست تا اقدامات دادستان تهران که از منظر ایرنا «شتاب‌زده» است را «تصحیح» و «جبران» نماید.
کد خبر: ۸۱۰۴۷
| |
18182 بازدید

خبرآنلاین نوشت:

خبرگزاری دولتی ایرنا با انتشار مطلبی دادستان تهران را متهم کرد که به خاطر تعقیب قضایی این خبرگزاری موجب تضعیف قوه قضاییه شده است.

در مقاله اعتراضی ایرنا آمده است:

آیا این نحوه رفتار ، از مصادیق بارز تخلف و قابل پیگرد در دادگاه انتظامی قضات نیست ؟ علت اینهمه شتابزدگی و اصرار برای محکوم کردن رسانه ای رسمی و ملی - که البته بدون مماشات با افراد و جریان ها ،از حریم اسلام ناب و کیان نظام و انقلاب دفاع می کند - چیست ؟

به نظر می رسد تداوم این رویه ، موجب تضعیف دستگاه قضایی خواهد شد،لذا باید مراقبت شود تا شکایاتی از این جنس ،که نشانه عجز شاکی از تامین ادله منطقی و محکمه پسند است ، لااقل از سوی مدعی العموم طرح و تعقیب نشود .

اگر چه حفظ شان و اقتدار قوه قضائیه بر همگان لازم و از لوازم تامین منافع ملی است ، اما مسئولان و دست اندرکاران این مجموعه بزرگ و حساس ،بیش و پیش از دیگران باید نسبت به صیانت از موقعیت و کارامدی این قوه دغدغه مند باشند .

انتظار می رود رئیس محترم قوه قضائیه - که از شخصیت های علمی و فقهی کشورمان هستند - در تصحیح و جبران این برخوردهای شتابزده و غیر دقیق همکاران خود اهتمام ورزند تا ادامه این روند ، به گمانه زنی های بدبینانه در خصوص علل اقدامات مذکور منجر نشود .

گفتنی است دادستان تهران تا کنون دوبار علیه خبرگزاری دولت شکایت کرده که هنوز نتیجه اقدامات قضایی صورت گرفته مشخص نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟