فوتو نیوز «تابناک»؛
دستور وزیر کشور به استاندار درباره حادثه ایرانشهر/علی کریمی و دعوت مردم به کمپین تحریم خرید کردن
تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوشتر؛ میخواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند. از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوششان الصاق میکنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن میگذارید.
علی کریمی، از مردم درخواست کرد که «یک بار برای همیشه» جهت مقابله با افزایش قیمتها، از خرید طلا، ارز و کالاهای گرانی نظیر خودرو خودداری کنند. او در این پیام نوشت: «بیایید تا یک ماه چیزی از بازار نخریم. نه طلا نه ماشین نه هر چیزی که گرون شده...بیایید واسه یه بار همه با هم اتحاد پیدا کنیم و چیزی نخریم. مثل بقیه کشورا که چیزی گرون میشه نمیخرن تا مجبود بشن جنسا رو ارزون کنن….همتون حمایت کنید تا دست دلا و دزدا ببره از این مملکت.»
علیرضا فغانی و تیم داوری ایرانیاش امروز اولین قضاوت خود در جامجهانی را در بازی آلمان و مکزیک انجام و در این بازی نمایش قابل قبولی داشت.
مدیر عامل ورزشگاه آزادی: ما تمام زیرساختهای لازم را برای خانوادهها جهت تماشای بازی ایران و مراکش از قبل فراهم کرده بودیم و حتی قرار بود این دیدار از طریق نمایشگر 30 در 40 متری در ورزشگاه آزادی پخش شود، اما به دلیل عدم صدور مجوزهای لازم از سوی متولیان امر و شورای تامین امنیت امکان برگزاری فراهم نشد. البته این که چرا شرایط فراهم نشد باید این پرسش را از متولیان امر سوال کنید نه از من مدیر ورزشگاه آزادی.
در پی انتشار برخی اخبار با موضوع تعرض به تعدادی از بانوان در ایرانشهر، وزیر کشور به دانیال محبی استاندار سیستان و بلوچستان و رئیس شورای تأمین استان، دستور داد به موازات اقدامات و پیگیری های مرجع قضائی، که برابر روند قانونی در جریان است، ضمن بررسی مضاعف و همه جانبه موضوع از طریق شورای تأمین استان، گزارش دقیقی از ابعاد آن تهیه شده و در اولین زمان ممکن به استحضار مردم شریف استان علی الخصوص هموطنان عزیز شهرستان ایرانشهر رسانده شود.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۳۰
حتما هواپیما ۱۴۰ است
همه یکدل و یکصدا نه به خرید..
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۴:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۸
پناه بر خدا مگه قراره انتخاباتی هم باشه
فعلا روحانی ملت را نومده
نه عامو انتخاباتی نداریم دیگه
من کاری به حکم ندارم،،، حکم رو کاغذ مال محکمه است ،،، اصلیت حکم مال خداست ...
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟









