صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

1018 پسر در مقابل 1000 دختر

دختران باید طوری تربیت شوند که برای تشکیل زندگی مشترک تمایل داشته باشند، اما نباید نگران ازدواج باشند زیرا در برابر هر یک هزار دختر جوان در ایران، حدود 1018 پسر جوان وجود دارد که آماده ازدواج هستند.
کد خبر: ۸۰۸۵۵
| |
27131 بازدید

رئیس سازمان نظام روانشناسی کشور گفت: دختران باید طوری تربیت شوند که برای تشکیل زندگی مشترک تمایل داشته و نباید نگران ازدواج باشند، زیرا در برابر هر یک هزار دختر جوان در ایران، حدود 1018 پسر جوان وجود دارد که آماده ازدواج هستند.

غلامعلی افروز در حاشیه همایش تربیتی خانواده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در مشهد، افزود: اگر می‌خواهیم فرزندانی سالم، پویا و آرامشگر تحویل جامعه بدهیم، باید اعضای خانواده و به خصوص پدر و مادر دوستی و محبت خود را نسبت به یکدیگر اظهار کنند و نشان دهیم کانون خانواده پر از محبت، انس و مهربانی و در عین حال پویایی و طراوت است.

رئیس سازمان نظام روانشناسی کشور اظهار داشت: برای افزایش ظرفیت هوشی، آرامش و خواب بیشتر نیاز است و توصیه می‌شود در مجموع 24 ساعت، کمتر از 100 دقیقه برای کامپیوتر، تلویزیون، تلفن وقت بگذارند.

افروز با بیان اینکه دخترها در مقایسه با پسرها دارای حساسیت بیشتری هستند، افزود: این دوران شکل دهنده شخصیت فردای دختران جوان است و ریشه بسیاری از مسائل زندگی مشترک در همین سنین جستجو می‌شود، لذا هر چه آرامش بیشتر باشد امکان کسب موفقیت بالاتر می‌رود.

وی با تصریح اینکه در ایران تعداد پسرهای دم بخت بیشتر از دختران است، اظهار داشت: دختران باید طوری تربیت شوند که برای تشکیل زندگی مشترک تمایل داشته باشند، اما نباید نگران ازدواج باشند، زیرا در برابر هر یک هزار دختر جوان در ایران، حدود 1018 پسر جوان وجود دارد که آماده ازدواج هستند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی کشور افزود: اینکه دخترها 65 درصد دانشگاه‌ها را به خود اختصاص داده‌اند، نشان از کم بودن جمعیت پسران نیست، بلکه به تلاش فوق‌العاده دخترها در جهت کسب علم و دانش می‌شود و متاسفانه پدیده دیپلم ردی پسرها در کشور ما به یک پدیده غیر متعارف تبدیل شده است که مسئولان باید برای آن چاره اندیشی کنند.

افروز تاکید کرد: ایجاد دو صفت در دختران را باید مد نظر داشته باشیم که یکی باور خوشایند و نگرش مثبت به خود و ازدواج آینده است و دیگری انگیزه تلاش بیشتر، زیرا تلاش برای آنها حیاتی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۰۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۱
عدم حضور پسرها در دانشگاه دلیلی بر بی توجهی آنها به این امر نیست. دلیل پسرها برای انکه دیگر نمی خواهند به دانشگاه بروند این می باشد که به جای آنکه پس از 4 سال تحصیل به دنبال کار آزاد باشند پس از دیپلم به دنبال کار می روند و در دوران کار در صورت نیاز به تحصیل می پردازند. این رویکرد جدید نسل جدید است که تاثیر آن مشاهده می شود.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۱۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۱
اقا چرا انقدر دولتمردان جوانان را به ازدواج تشویق می کنند ایا هیچ می دانید جوانان در ابتدای اشنایی چقدر به یکدیگر دروغ و ظاهر فریبی می کنند
ایا می دانید علاقه و روابط عاطفی بین زوجین در ایران نسبت به کشور های پیشرفته 20 درصد می باشد ایا می دانید پدر ومادران به خاطر اسودگی خاطر و هزینه ها و ناهنجاری جوانانشان انها را ترغیب به ازدواج می نمایند خواهشمند است امار کسانی که در سال 85 با وام یک میلیونی ترغیب به ازدواج نمودند را با طلاق پس از ان بررسی نمایید
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۳۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۱
آمادگی برای ازدواج فقط یک مسئله جسمی نیست که بگوییم 1018 پسر آماده ازدواج داریم.
با شرایط بسیار دشوار و نامساعد موجود از این تعداد فقط اندکی توانایی تشکیل خانواده را دارند. بنابراین بالعکس دختران باید همه توانایی خود را برای یافتن همسر مناسب به کار ببندند
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۴۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۱
جوانان علی الخصوص پسران انگیزه ای برای تحصیل ندارند ، زیرا بیکاری ، حقوقهای پایین ، قرارداد های شغلی یک طرفه را همه میبینند و از درس خواندن مایوس میشوند طرف ترجیح میده بره مسافر کشی یا به کارهای آزاد رو بیاره افرادی هم به تجارت های خلاف رو میارن
ناشناس
|
CANADA
|
۱۸:۵۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۱
کاش تمام محاسبات ما به اندازه عدد 1018 دقیق بود. 18 تا چطور محاسبه شده؟؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۲۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۱
پسرهاي دم بخت بله ولي آمادۀ ازدواج شرمنده ام! با كدام كار و درآمد؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۲۸ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۱
اقایون فکر نمی کنند این تحلیل بسیار سطحی است
مشکلات فرهنگی و خصوصا اقتصادی دلیل نگرانی خانواده هاست نه تعداد!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۳۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۱
احتمالا منظورشون از پسرهای اماده ازدواج جوونای بیکار یا با حقوق ماهی 300تومن میباشد.
ناشناس
|
SWEDEN
|
۱۹:۳۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۱
خب حالا اون حضراتی که حکم می دادند خب به خاطر اینکه تعداد دختران دم بخت و بی شوهر بیشتر از تعداد مردان است باید فکری به حال جامعه کرد و ازدواج موقت و دو زنی و چند زینی را تشویق کرد، حالا باز هم به همان منطق خود تشویق می کنند که دو شوهری و چند شوهری رواج یابد به هر حال باز اهم نیاز جامعه راباید به فرمایش شما در نظر گرفت!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۵۴ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۱
آقا حدود ها رو به كسر فقيران ومرفه ها بكنيدكه يكي نمي تونه ويكي ديگه نمي خواهد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟