برخورد قانونی با عرضه خارج از شبکه محصولات پتروشیمی

معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان از برخورد قانونی با عرضه خارج از شبکه محصولات پتروشیمی خبر داد و گفت: ضوابط عمومی قیمتگذاری کالا باید رعایت شود.
کد خبر: ۸۰۸۴۲۸
| |
3506 بازدید

معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان از برخورد قانونی با عرضه خارج از شبکه محصولات پتروشیمی خبر داد و گفت: ضوابط عمومی قیمتگذاری کالا باید رعایت شود.

وحید منایی در گفتگو با خبرنگار مهر، از برخورد قانونی با عرضه خارج از شبکه محصولات پتروشیمی خبر داد و گفت: با اشاره به اهمیت و سهمیه بندی محصولات پتروشیمی، تمامی واحدهای تولیدی خریدار مواد اولیه پتروشیمی ملزم به استفاده مواد خریداری شده در خطوط تولید بوده و فروش هرگونه محصولات مذکور در بازار آزاد و یا حمل مواد به غیر از نشانی کارخانه واحد خریدار تحت هر عنوانی از نظر این سازمان مصداق تخلف عرضه خارج از شبکه خواهد بود.

معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان افزود: با متخلفان، مطابق قوانین تعزیری برخورد خواهد شد؛ همچنین در صورت مشاهده تخلفاتی از جمله گران‌فروشی یا عدم رعایت ضوابط عمومی قیمت‌گذاری کالا، احتکار، فروش محصول به خریداران غیرمجاز و واسطه ها و مواردی از این دست، در رابطه با متخلفان اعمال قانون خواهد شد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی