صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آنها با نيت قربة الي الله در مشي افراط گري، افراط مي كنند

محمود افتخاری
کد خبر: ۸۰۷۹۰
| |
10770 بازدید

فقط قانون خداست كه پهنه تاريخ را در نورديده و مصداق خود را در هر زمان و مكاني مي يابد!

بارلها

اگر چه آنها شتاب افزون تري در عبور عقلاني و منطقي نظام اسلامي از ميان كانون بلا دارند، اما آنها نيز با نيت قربة الي الله در مشي افراط گري افراط مي كنند.

خداوندا بصيرتي نصيبمان گردان تا مصداق آيه شريفه: "صم بكم عمي فهم لا يرجعون " قرار نگيريم! كه فرجامش عرق شرم است در محضر صاحب الامر (عج) و معمار كبير انقلاب اسلامي كه همه هستي و عمر خود را نثار رويش اين نهضت عظيم كرد
و نیز ده ها هزار شهيد گلگون كفني كه به خاك و خون غلطيدند، زيرا اين جماعت انقلابي را، تداوم بخش راه خود تا نيل به اعتلاي كلمه" لااله الا الله "ديدند.

بارلها

مقام ارحم الراحميني فقط زيبنده تو است و اين تو هستي كه همواره در انتظار روزنه اي به عنوان بهانه، براي بخشش بي حساب خلايق هستي و بزرگ نمايي را فقط در حق حسنات آنها روا می داري.

اما افسوس!
كه آنها مترصد يافتن بهانه اي هستند تا اسباب نامهرباني با هم نوعان خود را فراهم سازند و عرصه را بر آنها تنگ كنند و "خطاهاي" خلق تو را، مستوجب بزرگ نمايي مي پندارند!

اي سرچشمه زلال محبت و مهرباني واي عالم به حكمت و تقدير انسان ها

آن قسم از جماعت كه سخنشان زمينه ساز تحكيم همدلي و وحدت امت اسلامي و سبب ساز سكناي قلوب خلق تو است را توفيق بيداري عطا فرما، و قسم ديگر جماعت، كه "سكوتشان" مصداق فداكاري و مجاهدت در جهت حفظ موجوديت نظام اسلامي و ياس و نااميدي ابليس فتنه گر است، سعه صدر و صبري به عظمت اين فداكاري عطا بفرما.

پروردگارا
خميني كبير(ره) بيرق نظام اسلامي را كه همه هستي اين ملت فداكار است را به دستان لايق سيد علي سپرد، و اين تو هستي كه مي داني بر او چه گذشت و چگونه دو دهه طاقت فرسا را براي محافظت از این امانت با ارزش، همه ظرفيت وجود خود را نثار كرد.

اما دريغا كه حتي آثار رنج بلا را در رخساره اش نمايان نكرد و اين قانون ولايت و رهبري است، چون او رهرو امام است.

بارلها

به همه ما توفيق درك هدايت و راهبري ولي امر مسلمين را كه مسير خروج از بحران است را عطا فرما تا همچنان مستحكم و پايدار كشتي نظام اسلامي را به سر منزل مقصود برساند.

اي خالق هستي و اي قادر توانگر

به همه آنهايي كه در دام شيطان گرفتار شدند و غبار غفلت چشم دل آنها را از درك حقايق و به خاطر آوردن تكليف انقلابي پوشاند، تا به حاصل قريب به نيم قرن خون دل خوردن و مقاومت مردمي كه امامشان منزلت آنها را از مردم حجاز در عهد رسول خدا برتر خواند، چوب حراج بزنند و اسباب گستاخي و طمع ورزي دشمنان كهنه اين سرزمين را فراهم سازند، لياقت ندامت و غلبه بر تكبر را براي جبران مافات عطا و توفيق تطهیر شدن و اعتصام هميشگي به حبل الله را نصيبشان فرما.

اي صاحب تمام خصائل نيك

آنهايي كه همه هنرشان "دافعه" است و به جاي تدبر براي حفظ دستاوردهاي انقلاب از طريق پيشه كردن مشي اخوت و برادري و تدبیر راه حل مشكلات در داخل حريم نظام، با افراط گري در دافعه،"كانون معترضين" را به "اردوي مخالفين" مبدل كردند!

و به جاي عبرت گرفتن، با تشديد افراط، زمينه ساز ساختار شكني و هتك حرمت مقدسات مذهبي و ارزشي مردمي ديندار توسط گروهي فريب خورده و منحرف شدند! توفيق درك صحيح از وقايع عطا فرما، تا خوي و خصلت ناصوابشان را در زمره انجام تكليف انقلابي و وسيله رضاي تو نپندارند!

و بينشي مضاعف نصيبشان گردان تا با محاسبه اصولي معادلات جامعه اين حقيقت را باور كنند كه اصرارشان بر ادبيات تند و خشن، ماجراجويي و سرك كشيدن به تمام حوزه ها، بر خلاف رهنمود رهبر عزیزمان در لزوم عدم دخالت افراد غیر ضرور در مدیریت بحران، فقط رقم هزينه هاي نظام را ارتقاء مي دهند و ثبات و امنيت كشور را به مخاطره انداخته، تا عبور از بحران را به فرسايشي تلخ مبتلا كنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۷:۴۱ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۲
آمین یا رب العالمین!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۲
آمین یا رب العالمین
و اضافه می کنم حدایا به همه مریضان و مریضه های اسلام شفای روحی و جسمی عطا بفرما
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۲
احسنت بسیار عالی ممنون
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۲
لعنت بر هیچ کس مباد چون فقط خدا از ضمیر خبر دارد بلکه رحمت باد بر منادیان وحدت.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۲
آنهایی که دم از آشتی و وحدت می زنند چراآن موقع که فتنه گران عربده می کشیدند و خود را رهبران انقلاب آینده ایران می دانستند سکوت کردند و ضرورت اعتدال و قانونگرایی را به آنان متذکر نشدند اما حالا که نظام اسلامی با صلابت چشم فتنه را کور کرده و زمان بازخواست رسیده است بر طبل وحدت می کوبند ؟من از افراطی گری دفاع نمی کنم اما انصاف هم خوب چیزی است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۲
بسیار عالی بود. دمت گرم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۲
بسیار عالی بود
ناشناس
|
United States
|
۲۳:۴۲ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۲
آنها در جنایات ضد بشری خود افراط می کنند و امثال شما به اصطلاح میانه روهای بی خط سیاسی همچون سیب زمینی بی خاصیت حتی جرات موضع گیری قاطع را ندارید!
ناشناس
|
-
|
۰۰:۳۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
آمین
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
خداوندا به افرادی که صف مخالفان را به صف معترضین تبدیل می کنند بینشی عمیق تر عطا فرما.
مگر کشور قانونی ندارد که روند قانونی اعتراض در آن آمده است؟ پس چرا بعضی از این معترضان عاشق قانون و ایران اسلامی به این قانون عمل نمی کنند و خود را به مخالفان متصل می کنند؟
چرا بعضی اصرار دارند که اعتراض های خود را خارج از چهارچوب قانونی مطرح کنند و فضا را آماده ی بهره برداری مخالفان کنند(فتنه را دوست تر دارند در حال که خداوند می فرماید الفتنه اشد من القتل)؟؟؟
هیچ کسی با اعتراض و معترضان در چهارچوب قانون مشکلی ندارد ولی مثل اینکه بعضی از معترضان اصرار دارند ثابت کنند که هروقت نخواهند می توانند قوانین و خطوط قرمز را زیر پا بگذارند و البته بعضی دیگر هم پیدا می شوند که اعتراض غیر قانونی را می ستایند.
انگار بعضی از زیارت عاشورا فقط عبارت سلم لمن سالمکم را قبول دارند و با ژست روشنفکرانه می گویند ما حرب لمن حاربکم نداریم و با همه دوست هستیم و همه هم با ما دوستند.
و اصلا ایران دشمن ندارد که! این افراطی ها هستند که برای ما دشمن می تراشند.اصلا همه عاشق ایران اسلامی و مردم آن هستند.

آدم همونطور که باید معترض را از مخالف تشخیص دهد؛ می بایست مخالف را هم از معترض تشخیص دهد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟