صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واعظ آشتياني: دست آنها را از دلالي هاي ميلياردي قطع كرده ام

آشتياني در ارتباط با شعارهايي كه در روز گذشته عليه وي در ورزشگاه آزاد سر داده شدگفت: شب گذشته بلافاصله بعد از بازي تماس‌هاي خودم را با نهادهاي ذيربط آغاز كردم تا به اين قضيه رسيدگي كنند و ريشه يابي كنيم كه چرا از دقايق اوليه بازي و بدون هيچ گونه دليل خاصي عليه بنده و باشگاه استقلال عده‌اي با هماهنگي شعار مي‌دادند.
کد خبر: ۸۰۷۷۳
| |
2585 بازدید

مديرعامل باشگاه استقلال گفت: خطي كه در ورزشگاه آزادي روز گذشته بر عليه بنده آغاز شد يك طرح از پيش طراحي شده بود كه متاسفانه صداوسيما نيز در اين قضيه ورود پيدا كرد و من گلايه خودم را شب گذشته به آقاي ضرغامي رئيس صداوسيما منتقل كردم.

اميررضا واعظ آشتياني صبح امروز در گفت وگويي با ایلنا ضمن بيان مطلب فوق افزود: من به دنبال فوتبال پاك هستم و در اين راه از ابتدايي كه ورود پيدا كردم مي‌دانستم مقاومت‌هايي بر عليه من خواهد شد و نگران اين مقاومت نيستم چرا كه هدف من پاكسازي فوتبال از وجود دلال‌ها و آدم‌هاي فرصت طلبي است كه همواره از بل بشوي فوتبال پول‌هاي ميلياردي به جيب مي‌زدند.

آشتياني گفت: مي‌دانم از سال گذشته كه من آمده ام دست اين افرادازكسب پول‌هاي ميلياردي قطع شده و آنها از هم اكنون به فكر فصل آينده هستند تا بار ديگر روي استقلال چنبره بياندازند وبار ديگر به آن پول‌هاي فاسد دست پيدا كنند.

واعظ آشتياني گفت: متاسفانه روز گذشته شاهد طرحي بوديم كه از استوديو شبكه 3 شروع شد و ديديم كه در حين گزارش بازي نيز به اين قضيه كمك شد كه من از اين بابت گلايه‌هاي خودم را به مسوولين رده بالاي شبكه سوم انتقال داده و خواهم داد.

آشتياني در ارتباط با شعارهايي كه در روز گذشته عليه وي در ورزشگاه آزاد سر داده شدگفت: شب گذشته بلافاصله بعد از بازي تماس‌هاي خودم را با نهادهاي ذيربط آغاز كردم تا به اين قضيه رسيدگي كنند و ريشه يابي كنيم كه چرا از دقايق اوليه بازي و بدون هيچ گونه دليل خاصي عليه بنده و باشگاه استقلال عده‌اي با هماهنگي شعار مي‌دادند.

وي گفت: اين شعارها اتفاقي نبوده ومشخص بود كه از قبل هماهنگي‌هايي صورت گرفته چرا كه قبل از اينكه استقلال گل بخورد شروع شد وتا پايان بازي ادامه داشت.

مديرعامل باشگاه استقلال گفت: آنها مظلوم گير آورده‌اند و ابتدا مي‌خواستند كاري كنند كه صمدمرفاوي وكادر فني را از كار بركنار كنند تا نفرات خودشان جايگزين شوند اما من مقاومت كردم چرا كه مرفاوي وكادر فني كارشان را به درستي انجام مي‌دهند ومن به آنها اعتقاد و اعتماد دارم با اين وجود اجازه نمي‌دهم با اين گونه حركات فضاي باشگاه استقلال را متشنج كنند، در اين راه يقينا تا آخرين لحظه ايستادگي خواهم كرد و سعي مي‌كنم فضاي پاكي را كه بر باشگاه استقلال حاكم شده ادامه دهم تا اگر هم خواستندجابجايي صورت گيرد من باشگاهي سالم و بدون زدوبند ودلالي تحويل نفر بعدي بدهم.

آشتياني در پايان گفت: من از همه رسانه‌هايي كه در اين راه كمك مي‌كنند تا فوتبال در مسير پاك وسالم قرار بگيرد تشكر مي‌كنم اما خط وخطوطي را كه توسط يك روزنامه روز گذشته آغاز شد و همان شعارها در ورزشگاه آزادي از سوي عده‌اي سر داده شده بود را پيگيري و تا رسيدن به نتيجه نهايي ادامه خواهم داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟