همچنان فوتبال تست ميگيرد
رامين طباطبايي درپي بحثهاي مطرح شده در خصوص مرجع تصميم گيري در ارتباط با فعاليتهاي ضد دوپينگ در فوتبال گفت: هنوز تصميم جديدي گرفته نشده است و تا اعلام نظر شوراي تصميم گيري همچنان فدراسيون فوتبال اين فعاليتها را انجام ميدهد.
سخنگوي ستاد ملي مبارزه با دوپينگ (نادو) در گفتوگو با ايسنا، در ارتباط با فعاليتهاي ضد دوپينگ در فوتبال اظهار كرد: در خصوص مرجع فعاليتهاي مبارزه با دوپينگ در فوتبال هنوز تصميم خاصي گرفته نشده است. تكليف اين امر كاملا بستگي به نظر شوراي تصميم گيري دارد. بايد جلسهاي با حضور سجادي، جزايري و كفاشيان برگزار شود تا تصميم نهايي در اين رابطه گرفته شود.
طباطبايي تاكيد كرد: تا اطلاع ثانوي فعاليتهاي ضد دوپينگ فوتبال را خود فدراسيون فوتبال انجام ميدهد.
وي ادامه داد: اگر فعاليتهاي ضد دوپينگ فوتبال همچنان به خود فدراسيون واگذار شود بايد نظارت و هدايت از سوي وادا صورت بگيرد. همچنين فدراسيون فوتبال مشكلاتي را در زمينه بودجه دارد كه در اين خصوص بايد وادا به آنها كمك كند. اما اين كمك و نظارت بايد تعريف شده و مطابق با قوانين باشد. بايد هرچه زودتر تكليف فعاليتهاي ضد دوپينگ فوتبال مشخص شود تا هر دو طرف بدانند چه وظايفي برعهده دارند.


