میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

از این پس «ابوظبی» هدف موشک‌های یمنی است

کد خبر: ۸۰۴۶۹۰
| |
10115 بازدید
از این پس «ابوظبی» هدف موشک‌های یمنی است

شرف لقمان سخنگوی نیروهای مسلح ارتش یمن روز جمعه به امارات متحده عربی هشدار داد که از امروز این کشور هدف موشک های نیروهای یمنی خواهد بود.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رسمی یمن (سبا)، شرف لقمان افزود: ابوظبی از امروز دیگر امن نخواهد بود و هدف موشک های یمنی است.
وی گفت: از همه سرمایه گذاران در ابوظبی می خواهیم تا هشدار های ما را جدی بگیرند.

از سوی دیگر، سرلشکر محمد ناصر العاطفی وزیر دفاع یمن امروز به نیروهای متجاوز هشدار داد که درهای جهنم در بخش های سواحل غربی یمن به روی متجاوزان گشوده خواهد شد.

وی گفت: با حملات برق آسا و کوبنده دریای سرخ را به گورستانی برای نیروهای متجاوز تبدیل خواهیم کرد.
وزیر دفاع یمن اضافه کرد: همه تدابیر و برنامه های تاکتیکی لازم برای مقابله با نیروهای متجاوز در سواحل غربی یمن اتخاذ شده است.

وی گفت: همه نیروهای یمنی در استان حدیده، ساحل تهامی و بندر حیاتی آن که شریان زندگی برای مردم یمن به شمار می آید آماده دفاع هستند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات