مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
طرز تهیه باقالی پلو با گردن
تعداد بازدید : 953
کد خبر:۸۰۱۵۱۹
کد خبر:۸۰۱۵۱۹
10148 بازدید
ته چین؛

دستور پخت امپانادای گوشت

امپانادا کلمه‌ای با ریشه اسپانیایی ست که به انواع غذاهایی که داخل نان یا خمیر شیرینی سرخ می‌شود گفته می‌شود. در این دستور پخت امپانادای گوشت که غذایی مربوط به کشور آرژانتین است را ببینید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟