تعداد بازدید : 953
کد خبر:۸۰۱۵۱۹
کد خبر:۸۰۱۵۱۹
10027 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ | ۱۳۹۷/۰۳/۰۱
22 May 2018
ته چین؛

دستور پخت امپانادای گوشت

امپانادا کلمه‌ای با ریشه اسپانیایی ست که به انواع غذاهایی که داخل نان یا خمیر شیرینی سرخ می‌شود گفته می‌شود. در این دستور پخت امپانادای گوشت که غذایی مربوط به کشور آرژانتین است را ببینید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.