اصلاحیه"نظرمراجع درباره تقليدازآيت‌الله صانعي"

کد خبر: ۷۹۹۷۷
| |
62583 بازدید
سایت فردا ضمن پوزش از خوانندگان خود اصلاحیه زیر را منتشر کرد:

متاسفانه در خبر «نظر مراجع در مورد تقلید از آیت‌الله صانعی» ، خبرنگار سرویس اجتماعی در تماس تلفنی با دفتر مراجع عظام تقلید در تهران اقدام به سوال نموده و پاسخ مسئولین پاسخگویی دفاتر مراجع را به عنوان نظر قطعی مراجع بزرگوار قلمداد کرده است.

به گزارش فردا، دفاتر برخی از مراجع عظام تقلید در قم در تماس با فردا ضمن اعلام توضیحاتی درباب خبر قبلی "فردا" پاسخ قطعی حضرات آیات را منوط به استفتاء کتبی از دفتر قم و پاسخ روشن و صریح شخص مرجع تقلید دانسته‌اند.

تحریریه فردا به این وسیله از مراجع بزرگوار شیعه این استوانه‌های جامعه اسلامی و همه خوانندگان و مخاطبان سایت به دلیل اشتباه غیر عمدی خبرنگار این سرویس پوزش می‌طلبد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت