زمان ديدار سپاهان و مقاومت‌سپاسي

ديدار تيم‌هاي سپاهان و مقاومت سپاسي كه به دليل بارش برف نيمه تمام مانده بود در تاريخ 20 بهمن برگزار مي شود و اين برنامه به 2 باشگاه ابلاغ شده است.
کد خبر: ۷۹۹۴۵
|
۱۴ دی ۱۳۸۸ - ۲۳:۳۶ 04 January 2010
|
2385 بازدید
با تأييد سازمان ليگ برتر ديدار تيم‌هاي سپاهان و مقاومت سپاسي كه به دليل بارش برف نيمه تمام مانده بود، 20 بهمن برگزار مي‌شود.

به گزارش فارس اين ديدار از هفته بيستم در تاريخ 27 آذرماه سال جاري به دليل بارش شديد برف و لغزندگي زمين با آغاز نيمه دوم و با تصميم عليرضا فغاني، داور مسابقه نيمه‌تمام ماند و با اعلام سازمان ليگ برتر اين ديدار در تاريخ 20 بهمن‌ماه سال جاري برگزار خواهد شد.

عزيز محمدي، رئيس سازمان ليگ برتر فدراسيون فوتبال با تأييد اين خبر گفت: ديدار تيم‌هاي سپاهان و مقاومت سپاسي كه به دليل بارش برف نيمه تمام مانده بود در تاريخ 20 بهمن برگزار مي شود و اين برنامه به 2 باشگاه ابلاغ شده است.

اين ديدار در پايان نيمه اول با نتيجه يك بر يك به پايان رسيده بود.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت