صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

غیبت حقيقي با هماهنگي پيرواني

چون اين بازيكن با افت بدني مواجه شده آقاي مهابادي خواستند در تمرينات مقاومت باشد تا دوباره آماده شود. با تيم اميد و همكاري با اين تيم مشكلي نداريم.
کد خبر: ۷۹۷۴۵
| |
2479 بازدید

سرپرست تيم فوتبال مقاومت سپاسي گفت: حقيقي با هماهنگي با مربي تيم اميد در اردو حضور ندارد.

عاري در گفت و گو با فارس درباره دليل عدم حضور رضا حقيقي در اردوي تيم اميد اظهار داشت: نرفتن او به اردوي فعلي تيم اميد با كادرفني اين تيم هماهنگ شده و آقاي جعفري با پيرواني صحبت كرده است.

وي افزود: چون اين بازيكن با افت بدني مواجه شده آقاي مهابادي خواستند در تمرينات مقاومت باشد تا دوباره آماده شود. با تيم اميد و همكاري با اين تيم مشكلي نداريم.

عاري همچنين از برگزاري اردوي دو روزه در سعادت شهر خبر داد و عنوان كرد: قرار است از فردا به سعادت شهر برويم و شايد يك بازي با تيم منتخب اين شهر انجام دهيم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات