صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد یک نماینده از بستن راه‌های مرزی

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: با بستن مرزها مردم روز به روز گرسنه‌تر می‌شوند، بازخورد این تصمیم غلط اعتصاب، بیکاری و از هم پاشیدگی هزاران خانواده است.
کد خبر: ۷۹۷۱۶۴
| |
3247 بازدید

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: با بستن مرزها مردم روز به روز گرسنه‌تر می‌شوند، بازخورد این تصمیم غلط اعتصاب، بیکاری و از هم پاشیدگی هزاران خانواده است.

به گزارش ایسنا، سیدمهدی فرشادان در تذکری شفاهی در پایان جلسه علنی امروز با اشاره به بخشی از فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند «مراد من از قاچاق، فلان کولبر ضعیفی نیست که به آن طرف مرز می‌رود و باری را با خود می‌آورد، اینها چیزی نیست و اهمیتی ندارد و اگر مبارزه هم نشود اشکالی ندارد، منظور قاچاق‌های سازمان یافته و بزرگ است»، بیان کرد: نزدیک به یک ماه است که مرزهای کردستان را بسته‌اند و حاضر به پاسخگویی نیستند. آقای روحانی طبق سخنان مقام معظم رهبری بستن مرزها در استان کردستان غیرقانونی است.

وی در ادامه گفت: اگر بستن مرزها تصمیم دولت باشد غیرکارشناسی است و بدون تدبیر و غیرمنصفانه است چرا که یکی از صدها وعده عملی نشده در انتخابات اخیر ایجاد اشتغال بود که تنها در حد شعار باقی مانده است. اعضای کابینه دولت تدبیر و امید این موضوع پیچیده و غیرقابل فهمی نیست. اگر بنابر این بود که مرزها را ببندیم چرا مقدمات آن را با ایجاد حداقل یک کارخانه فراهم نکردیم در حالیکه با این تصمیم تمام راه‌های معیشتی مردم مرزنشین کور شده است.

فرشادان در پایان گفت: با این کار مردم روز به روز گرسنه‌تر می‌شوند، بازخورد این تصمیم غلط اعتصاب، بیکاری و از هم پاشیدگی هزاران خانواده است. دولت‌های گذشته در حق کردستان جفا کردند، حداقل این دولت جبران کند. اگر کولبری را در شان مردم ما نمی‌دانید، این گوی و این میدان، اشتغال پایدار ایجاد کنید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟