خداحافظی مشکوک قوچان نژاد با باشگاه هلندی

اینجا بسیاری از چیزها وجود دارد که هرگز قابل گفتن نیست. ولی این را می توانم بگویم که آخرین بازی ام در لیگ هلند را برای هیرنفین انجام دادم. از الان می گوییم که خداحافظ.
کد خبر: ۷۹۶۸۵۳
|
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۳ 07 May 2018
|
4678 بازدید

قوچان نژاد با لحنی که حاکی از ناراحتی است، با هیرنفین خداحافظی کرد. مهاجم ملی پوش ایرانی و عضو باشگاه هیرنفین هلند اعلام کرد که آخرین بازی اش برای این تیم را انجام داده است و قطعا از این تیم جدا می شود.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم فوتبال هیرنفین شب گذشته در آخرین دیدارش از لیگ هلند مقابل فاینورد قرار گرفت که با نتیجه ۳ بر ۲ شکست خورد. رضا قوچان نژاد، مهاجم تیم ملی ایران و عضو باشگاه هیرنفین پس از این بازی گفت: به اینجا آمدم تا دو فصل بازی کنم. می خواهم فصل به اتمام برسد و سپس تصمیم نهایی ام را می گیرم. اینجا بسیاری از چیزها وجود دارد که هرگز قابل گفتن نیست. ولی این را می توانم بگویم که آخرین بازی ام در لیگ هلند را برای هیرنفین انجام دادم. از الان می گوییم که خداحافظ.

وی در ادامه درباره بازی این طور گفت: به نظرم ما در نیمه اول خوب بازی نکردیم و تمرکز نداشتیم. ما در نیمه دوم به خودمان آمدیم و حتی می توانستیم برنده باشیم ولی از فرصت های مان استفاده نکردیم.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت