برتري ليكرز باز هم با درخشش برايانت

"برايانت" در اين ديدار با كسب 39 امتياز و 5 ريباند به عنوان امتياز آورترين بازيكن ميدان شناخته شد و بازهم مانند ديدارهاي گذشته نقش يسزايي در پيروزي صدرنشين كنفرانس شرق داشت.
کد خبر: ۷۹۶۰۰
|
۱۲ دی ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۲ 02 January 2010
|
1933 بازدید
تيم بسكتبال لس‌آنجلس ليكرز بيست و پنجمين پيروزي خود در ليگ آمريكا را جشن گرفت.

به گزارش فارس، تيم لس‌آنجلس ليكرز در سي و يكمين بازي فصل خود بامداد امروز به مصاف ساكرامنتو كينگز رفت و با درخشش فوق ستاره خود يعني كوبي برايانت موفق شد با يك امتياز اختلاف با نتيجه 109 بر 108 به پيروزي رسيد.

"برايانت" در اين ديدار با كسب 39 امتياز و 5 ريباند به عنوان امتياز آورترين بازيكن ميدان شناخته شد و بازهم مانند ديدارهاي گذشته نقش يسزايي در پيروزي صدرنشين كنفرانس شرق داشت.

اورلاندو مجيك برابر مينه سوتا به برتري دست يافت. اورلاندو علاوه بر كسب بيست و چهارم خود بيست و هفتمين شكست مينه سوتا را نيز زقم زدند. در اين ديدار "فلاين" از مينه سوتا با كسب 23 امتياز به عنوان پر امتيازترين بازيكن ميدان شناخته شد.

در ديگر ديدار نيويورك نيكس با نتيجه 112 بر 108 برابر تيم آتلانتا هاوكس به پيروزي رسيد. "رابينسون " ار نيويورك با كسب 41 امتياز و 6 ريباند پيروزي اين تيم را رقم زد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت