ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مرد اسیدپاش در تبریز قربانی اسیدپاشی خود شد

کد خبر: ۷۹۴۶۵۷
| |
9441 بازدید
|
۲

مردی 48 ساله ای که اقدام به اسیدپاشی به روی دو نفر دیگر در تبریز کرده بود، خود نیز قربانی اسیدپاشی و از ناحیه چشم مصدوم شد.

به گزارش ایرنا، حادثه اسیدپاشی بامداد امروز یکشنبه در خیابان وحدت تبریز اتفاق افتاد و طی آن یک نفر به روی دو نفر دیگر اسید پاشید، اما مرد اسیدپاش خود نیز از ناحیه چشم دچار مصدومیت شد.

بر پایه این گزارش، مردی که اقدام به اسیدپاشی کرده است، از ناحیه پوست چشم دچار مصدومیت جزیی شد و پس از درمان سرپایی هم اکنون در بازداشت است.

گزارش حاکی است که یکی از قربانیان این حادثه با خطر از دست دادن بینایی چشم چپ مواجه است.

فرزاد رحمانی، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان شرقی با تایید این خبر گفت: در این حادثه یک مرد 30 ساله با سوختگی 15 درصد و آسیب شدید چشم چپ، یک مرد 25 ساله با سوختگی 6 درصد و مرد 48 ساله با آسیب جزئی اندام و چشم توسط اورژانس به بیمارستان سینا منتقل شدند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۲
کامیاب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۹
باید ده بار دارش بزنن تا عبرت بشه برای بقیه مجرم ها
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۹
چه خبره تبریزززز ؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟