حرکت چراغ خاموش مجلس برای تفکیک وزارتخانه‌ها

کد خبر: ۷۹۳۶۸۲
| |
5166 بازدید
حرکت چراغ خاموش مجلس برای تفکیک وزارتخانه‌ها

با وجود مخالفت همه کارشناسان با تفکیک وزارتخانه ها و تجربه موفق ادغام در تقویت تولید داخلی، مجلس شورای اسلامی حرکت چراغ خاموشی را تحت فشار دولت جهت جدا کردن بازرگانی از وزارت صنعت و کشاورزی آغاز کرده است.

به گزارش فارس، در حالی که مخالفت عمده نمایندگان مجلس و کمیسیون های تخصصی با تفکیک وزارتخانه ها اعلام شده بود، کمیسیون مشترک برای بررسی این مسئله به صورت چراغ خاموش تشکیل شده است.

شنیده ها حاکی از آن است که فشار دولت به مجلس، منجر به تشکیل این کمیسیون شده است و الیاس حضرتی نماینده مجلس ریاست آن را بر عهده دارد. جلسات این کمیسیون نیز به صورت منظم برگزار می شود.

با این وجود تاکنون خبری در خصوص وضعیت این کمیسیون، اعضای حاضر آن و دستور جلسات وجود ندارد. لازم به ذکر است که پیش از این، نمایندگان مجلس این لایحه را مغایر با برنامه ششم می دانستند.

گفتنی است این تغییرات ساختاری، تنها دولت و مجلس را معطّل کرده و هزینه‌های زیادی را بر روی دوش دولت میگذارد؛ هزینه هایی که در نهایت مردم باید آن را بپردازند. این درحالیست که در حال حاضر، مسئله امروز کشور و اقتصاد، نه تفکیک یا عدم تفکیک بازرگانی از تولید بلکه لزوم اصلاح و اقدامات سریع جهت حمایت از تولید و کالای ایرانی است.

بررسی های کارشناسی نیز بیانگر آن است که ادغام بازرگانی با صنعت و کشاورزی، اثرات مثبتی داشته و به توان تولیدی کشور افزوده است.

بررسی نمونه های خارجی نیز بیانگر همین مسئله است. در واقع ساختار تولید و تجارت در کشورهای پیشرفته متمرکز بوده و این سبب شده است واردات، بر تولید داخلی در کشورها غلبه پیدا نکند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت