ته ‌چین؛

دستور پخت کیک پوند هلویی

کد خبر: ۷۹۳۴۳۳
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۰ 25 April 2018
تعداد بازدید : 478
بازدید 7432
کیک پوند نوعی کیک کره‌ای است. در گذشته برای درست کردن آن از یک پوند(نیم کیلو) آرد، یک پوند(نیم کیلو) شکر، یک پوند(نیم کیلو) تخم مرغ و یک پوند(نیم کیلو) کره استفاده می‌کردند به همین علت به عنوان کیک پوند شناخته می‌شود ولی امروزه تغییرات بسیاری کرده است. امروز با کیک پوند هلویی آشنا می‌شویم که در کنار هلو تازه عصرانه فوق‌العاده ای خواهد بود. طرز تهیه کیک پوند هلویی را در تابناک ویدیو ‌ببینید.
اشتراک گذاری