بازدید 7035
۴

ماجرای دردسر ساز تیغ در نان سنگک!

کد خبر: ۷۹۳۴۰۲
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۲ 25 April 2018

زن کرمانی وقتی تکه‌ای از نان سنگک را در دهان گذاشت تصور نمی‌کرد تا پای مرگ پیش برود.

روزنامه ایران در ادامه نوشت: «صبح روز جمعه، زن میانسال چند نان سنگک خرید و به خانه رفت اما به محض این که تکه‌ای از نان را در دهانش گذاشت احساس کرد قسمت برشته در گلویش گیر کرده است. زن بلافاصله با دخترش تماس گرفت و از او خواست وی را به بیمارستان انتقال دهد. تشخیص اولیه دکتر زخم شدن گلوی زن با نان برشته اعلام شد اما بعد از عکسبرداری متوجه وجود تیغه‌ای در گلوی بیمار شدند.

وجود تکه‌ای ۲ سانتی متری شبیه تیغ موکت بُری در نان سنگک کار زن را به اتاق عمل کشاند. تیغی که نانوا از بودنش ابراز بی‌اطلاعی می‌کند و نایب رئیس اول اتحادیه صنف نانوایان استان کرمان نیز معتقد است، ممکن است در زمان آرد کردن گندم‌ها از تیغه دستگاه‌ها جدا شده باشد. زن بعد از انتقال به بیمارستان افضلی‌پور شهر کرمان دو بار تحت عمل جراحی قرار گرفت و تیغه آهنی که در جداره مری‌اش گیر کرده بود، خارج شد.

چگونگی وجود شیء خارجی در نان سنگک از طریق کارشناسان این مجموعه در دست بررسی است.»

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۴
يا ابوالفضل
در مورد نان سنگک و نان بربری بعد از خرید معمولا قبل از جمع آوری نان خریداری شده آنرا بصورت تکه های کوچکتر میبرند که بعضی جاها بجای چاقو دستگاه تیغ موکت بری بکار میرود . شاید تیغ قطعه کنده شده این وسیله باشد.
یک توصیه طبی:
ابتدا غذا را کامل بجوید بعد قورت بدهید.
(این طوری اگر دندانتان هم بشکند جانتان در امان می ماند)
با تشکر از پزشکانی که او را نجات دادند.
هر چیزی میخورید، قشنگ بجوید
نبلعید
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی