میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

«الیور استون» وارد کاخ جشنواره جهانی فجر شد

کد خبر: ۷۹۲۷۶۹
| |
12153 بازدید

«الیور استون» کارگردان، نویسنده و تهیه‌کننده سرشناس هالیوودی برای برگزاری یک کارگاه تخصصی وارد کاخ جشنواره جهانی فجر شد.

به گزارش ایسنا، این کارگردان برنده اسکار آمریکایی قرار است امروز کارگاه آموزشی ویژه‌ای را در بخش «دارالفنون» جشنواره برگزار کند.

از ورود خبرنگاران و اهالی رسانه به این کارگاه آموزشی جلوگیری شد و مسئولان جشنواره وعده پرسش و پاسخ با«الیور استون» را در یک نشست خبری دادند ک طبق برنامه از پیش اعلام شده باید روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۱:۳۰ برگزار شود.

الیور استون، کارگردان، نویسنده و تهیه‌کننده ضدجنگ که به واسطه کارگردانی سری فیلم‌هایی که درباره جنگ ویتنام ساخت، به شهرت رسید و تاکنون سه بار موفق به دریافت جایزه اسکار شده است.


«جوخه» (۱۹۸۶)، «متولد چهارم جولای» (۱۹۸۹) و «بهشت و زمین» (۱۹۹۳ )، سه‌گانه معروف جنگی «استون» هستند، هرچند هریک جنبه‌های مختلفی از جنگ را به‌ تصویر کشیده است.

«وال استریت»، «وحشی‌ها» و «قاتلین بالافطره» و ساخت چندین مستند سیاسی از جمله دیگر آثار شاخص این کارگردان آمریکایی به شمار می‌رود.

وی در سال ۱۹۷۸ برای فیلم «قطار سریع‌السیر نیمه شب» موفق به کسب جایزه اسکار بهترین فیلمنامه اقتباسی شد و دو بار نیز برای فیلم‌های «پلیتون» (۱۹۸۶) و «متولد چهارم جولای» (۱۹۸۹) اسکار کارگردانی گرفته است.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات