گرشاسبی:عالیشاه امانت بود وتراکتور باید پس بدهد

کد خبر: ۷۹۰۸۵۰
| |
4693 بازدید
|
۱

سرپرست باشگاه پرسپولیس در رابطه با وضعیت امید عالیشاه و اینکه کارش به کجا انجامید؟ گفت:خدمت او از نوزده بهمن به اتمام رسید و به دنبال کارهای ترخیص خدمت او هستیم. با تراکتورسازی صحبت کردیم و آنها قول دادند این مساله حل شود امیدواریم این اتفاق رخ دهد.

به گزارش تابناک ورزشی، گرشاسبی گفت: عالیشاه دیگر نه در آن تیم بازی می‌کند و نه ما در نقل و انتقالات می‌توانیم بازیکن بگیریم و این ظلم به پرسپولیس وارد شده است که این مشکل را دارد. تراکتورسازی همکاری می‌کند تا این شرایط سریعتر به اتمام برسد. عالیشاه امانتی نزد این باشگاه بود که باید به پرسپولیس بازگردد و امیدواریم در ادامه بتوانیم با حضور او با پشتوانه بیشتری با توجه به محرومیت از نقل و انتقالات کارمان را دنبال کنیم. 

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۸
بچه مردم رو سوزاندید. حالا هم تراکتور باید فکر بازیهای رو در رو با پرسپولیس در فصل بعد باشد و هواداران پرسپولیس را مُکدّر نکند.
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟