میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ترافیک پرحجم در جاده های هراز و چالوس

کد خبر: ۷۸۹۸۰۱
| |
4515 بازدید
ترافیک پرحجم در جاده های هراز و چالوس

پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی از ترافیک پرحجم در طول مسیر جنوب به شمال جاده های هراز و کرج-چالوس خبر داد.

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس راهور نیروی انتظامی، بر اساس آخرین گزارش های دریافتی تا این لحظه علاوه بر ترافیک در جاده های شمالی یاد شده، در بیشتر مسیرهای استان خراسان جنوبی بارش باران گزارش شده است.

همچنین جاده های اردبیل-مغان و اردبیل-آستارا در استان اردبیل و جاده فیروزکوه محدوده گدوک و جاده کیاسر-سمنان در استان مازندران، مه گرفتگی همراه با کاهش دید وجود دارد.

پنج جاده در سراسر کشور مسدود اعلام شده است؛ مسیر اولنگ- شاهرود در استان های گلستان و سمنان، مسیر دیزین-شمشک در استان های تهران و البرز مسدود است.

جاده دره شهر - پلدختر محدوده واریانات چشمه شیرین در استان ایلام به علت ریزش کوه مسدود و مسیر جایگزین جاده قدیم چشمه شیرین است.

بر اساس این گزارش، مسیر شوش -فتح المبین در استان خوزستان به علت طغیان رودخانه و تخریب پل و کمربندی آذرشهر به پل غله زار در استان آذربایجان شرقی به علت سیلابی شدن رودخانه پایه های پل شکسته شده و مسیر جایگزین از داخل شهر آذر شهر است.

سایر جاده های کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار است.

مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با شماره تلفن 120و 88255555 (ده خط) به طور شبانه روزی پاسخگوی وضعیت راه های کشور و امداد رسانی احتمالی به هموطنان است.

در سایت www.rahvar120.ir آخرین اطلاعات ترافیکی قابل دسترسی است.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات