میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

امام جمعه کاشان: رفتن به عمره جایز نیست

کد خبر: ۷۸۸۰۱
| |
20721 بازدید

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان گفت بی حرمتی به ولی فقیه اهانت به معصوم است

به گزارش ایلنا آیت الله عبدالنبی نمازی در خطبه‌های نماز جمعه کاشان با اشاره به اینکه یکی از وظایف مهم جامعه اسلامی شناخت امام معصوم وجانشین آن است ولی فقیه را نیزجانشین امام زمان دانست و بی حرمتی به ایشان را اهانت به معصوم ذکر کرد و افزود: باید برای جوانان که درمعرض تهاجم فرهنگی هستند برنامه‌ریزی کرد تا نسبت به حضرت ولی عصر (عج) شناخت پیدا کنند تا درآینده دچار سردرگمی وگمراهی نشوند.

وی در بخش دیگری از مطالب خود گفت: در شرایطی که پول مسلمانان کشورهای اسلامی برای خرید تجهیزات نظامی دولت عربستان سعودی هزینه می‌شود رفتن به سفر حج عمره جایز نیست.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت