میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

استفاده از ارزهای دیجیتال در پاکستان ممنوع شد

بانک مرکزی پاکستان با انتشار دستورالعملی، استفاده از ارزهای مجازی را در مبادلات این کشور، ممنوع و غیرقانونی اعلام کرد.
کد خبر: ۷۸۸۰۰۴
| |
5140 بازدید

بانک مرکزی پاکستان با انتشار دستورالعملی، استفاده از ارزهای مجازی را در مبادلات این کشور، ممنوع و غیرقانونی اعلام کرد.

به گزارش ایرنا در دستورالعمل بانک مرکزی پاکستان به مدیران ارشد بانک ها و موسسات مالی و اعتباری و ارائه دهندگان خدمات مالی آمده است: ارزهای مجازی مانند 'بیت کوین، لیتکوین، پاک کوین، واین کوین یا ارزهایی نظیر آن' اسناد قانونی برای مبادلات در پاکستان نیستند.

در ادامه این دستورالعمل آمده است:بانک مرکزی پاکستان به هیچ شخص یا نهادی در خصوص 'صدور، فروش، خرید، مبادله یا سرمایه گذاری در هر نوع از ارزهای دیجیتال' مجوزی صادر نکرده است.

بانک مرکزی پاکستان در پایان دستورالعمل خود، بانک ها و موسسات مالی و اعتباری این کشور را از ' استفاده، تجارت، نگهداری، انتقال سرمایه و سرمایه گذاری در ارزهای مجازی' بر حذر داشته است.

ارز دیجیتال (Cryptocurrency) فرمی از پول الکترونیکی و رمز گذاری شده است. بیشتر ارزهای دیجیتال به منظور حذف واسطه ها و ناشناس بودن طراحی شده اند.

ارزهای دیجیتال، ارزهایی هستند که از رمزنگاری برای انتقال در اینترنت استفاده می کنند، ولی گفته می شود رمزنگاری های ارزهای دیجیتال غیرقابل هک و پیگیری هستند.

'بیت کوین، اتریوم، ریپل و لایت کوین' از مشهور ترین ارزهای دیجیتال هستند. تعدادی از کشورها به دلیل مشکلات بیت کوین مانند فرار مالیاتی، پولشویی، تأثیر مخرب در اقتصاد و مشخص نبودن مالکیت آنها، استفاده از ارزهای دیجیتالی را ممنوع کرده‌اند.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات