صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تردستی جدید شفر؛ قربانی بجای شجاعیان

کد خبر: ۷۸۷۶۵۳
| |
5329 بازدید

یکی از غیر منتظره‌ترین اتفاقات نیمه اول بازی استقلال و سیاه جامگان، تعویض داریوش شجاعیان با علی قربانی بود. شفر در دقیقه ۴۰، قربانی را از روی نیمکت به زمین فرستاد و برای بیرون کشیدن شجاعیان ستاره‌ هفته‌های اخیر تیمش تا پایان نیمه اول صبر نکرد. همین تعویض، هم نتیجه را برگرداند و هم قربانی را بعد از مدت‌ها به اوج رساند.

به گزارش تابناک ورزشی، قربانی اوایل نیمه دوم، روی سانتر ابراهیمی فرصت داشت گل اول بازی را بزند اما موقعیت را هدر داد. بعد از گل اول استقلال، دوباره قربانی فرصت گلزنی با سانترهای ابراهیمی را پیدا کرد و این بار، گل دوم تیمش را زد. گل سوم استقلال هم با توپ ربایی قربانی و ضربه نهایی او بعد از دریبل دروازه‌بان زده شد.

با این دو گل، حالا قربانی با ۵ گل زده بهترین گلزن استقلال در لیگ برتر همراه با اسماعیلی است و در مجموع سه جام هم با ۸ گل، بهترین گلزن آبی‌ها محسوب می‌شود. قبل از نمایش موفق امروز، قربانی آخرین بار بیش از ۷۰ روز قبل توانسته بود در لیگ برتر گل بزند و بعد از ورود تیام، نیمکت نشین او شده بود اما ورود ناگهانی او در بازی امروز و تعویض طلایی شفر، همه چیز را به نفع شماره ۹ آبی‌ها تغییر داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟