صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ايرانی‏ها بهتر از پنجم و نهم نشدند

اين رقابت‎ها شنبه در چين با برگزاري ديدارهاي روز چهارم و پاياني و معرفي تيم‎هاي برتر در هر دو بخش مردان و زنان به كار خود خاتمه مي‎دهد.
کد خبر: ۷۸۷۴۷
| |
1802 بازدید

تيم‌هاي ملي واليبال ساحلي ايران 1 و 2 پس از عدم حضور در دور نيمه‌نهايي به مقام‌هاي پنجم و نهم مسابقات قهرماني آسيا دست يافتند.

به گزارش فارس، تيم واليبال ساحلي ايران 1 (رضا نائيني و رحمان رئوفي) در مرحله يك هشتم نهايي مسابقات با نتيجه 2 بر يك مغلوب تيم چين3 شد و از صعود به مرحله بعدي بازماند. تيم ايران1 با قبول اين شكست مقام نهم رقابت‎هاي قهرماني آسيا را كسب كرد و جايزه 1200 دلاري اين مقام را به خود اختصاص داد.

تيم ايران2 (ابراهيم سنسبيلي و عظيم جزيده) هم در مرحله يك هشتم نهايي با نتيجه 2 بر يك برابر تايلند به برتري رسيد و به مرحله يك چهارم نهايي صعود كرد، اما در جمع هشتم تيم برتر مسابقات ديدار مقابل تيم چين را با نتيجه 2 بر صفر واگذار كرد و به عنوان پنجم دست يافت. ملي‌پوشان ايران با كسب اين نتيجه عنوان پنجم را كسب كردند و صاحب 2500 دلار جايزه نقدي شدند.

اين رقابت‎ها شنبه در چين با برگزاري ديدارهاي روز چهارم و پاياني و معرفي تيم‎هاي برتر در هر دو بخش مردان و زنان به كار خود خاتمه مي‎دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار