صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بعد از غوطه شرقی اکنون نگاه‌ها به قلمون شرقی دوخته شده است

منابع سوری اعلام کردند که ارتش این کشور می‌خواهد تجربه پیروزی در غوطه شرقی را در قلمون شرقی نیز تکرار کند.
کد خبر: ۷۸۶۵۶۹
| |
2069 بازدید

منابع سوری اعلام کردند که ارتش این کشور می‌خواهد تجربه پیروزی در غوطه شرقی را در قلمون شرقی نیز تکرار کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، منابع سوری اعلام کردند: روز یکشنبه نشستی میان هیئتی از ارتش سوریه و نظامیان روسی با نمایندگان گروه‌های مسلح و مسئولان محلی در قلمون شرقی برگزار شد و طی این نشست ارتش سوریه دیدگاه خود را برای حل و فصل اوضاع این منطقه اعلام کرد.

به گفته این منابع، شروط دولت سوریه شامل تحویل سلاح از سوی افراد مسلح و قبول آشتی و حل و فصل اوضاعشان یا خارج شدن از این منطقه و رفتن به جایی که خودشان می‌خواهند است.

به گفته برخی منابع ارتش به گروه‌های مسلح تا روز چهارشنبه مهلت داده است.

در همین راستا، ابوآدم القلمونی، فرمانده "جبهه آزادی سوریه" در منطقه قلمون شرقی مخالفت خود را با هرگونه راهکاری برای خروج مخالفان از این منطقه اعلام کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟