بزرگترین نگرانی برای آموزش عالی توسعه بی رویه است

کد خبر: ۷۸۶۵۶۸
|
۱۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۷ 02 April 2018
|
2003 بازدید

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: درحال حاضر بزرگترین نگرانی برای آموزش عالی توسعه بی رویه است که این مسئله باید رفع شود.

به گزارش مهر، سعید سهراب پور گفت: باید با همکاری وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی برنامه ای تدوین شود تا مسئله توسعه بی رویه آموزش عالی در کشور حل شود.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد: در هر شهر کوچکی یک دانشگاه دولتی تاسیس شده که در بسیاری موارد این دانشگاه ها دارای استاد، ساختمان و تجهیزات مناسب نیستند.

سهراب پور عنوان کرد: این دانشگاه ها باوجود آنکه استاد، فضای فیزیکی و تجهیزات مناسب ندارند اقدام به پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری کرده اند که این رویه باید اصلاح شود.

وی اظهار داشت: باید برنامه ریزی شود و وضعیت نامطلوب توسعه بی رویه آموزش عالی در کشور اصلاح شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت