صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تخریب پل معلق دره خزینه از سمت استان ایلام

کد خبر: ۷۸۵۴۴۱
| |
15199 بازدید

پل معلق «دره خزینه» پلدختر که 112 متر طول و 85 متر ارتفاع دارد و گفته می‌شود بلندترین پل معلق خاورمیانه است، شب گذشته تخریب شد.

به گزارش ایسنا، «نعمت‌الله دستیاری»، فرماندار پلدختر در این باره گفت: پل معلق دره خزینه بین دو استان ایلام و لرستان است که شب گذشته توسط افراد ناشناس از سمت روستای "ماژین" ایلام تخریب شده است.

وی با بیان این‌که از این پل برای تردد احشام هم استفاده می‌شده، ادامه داد: انگیزه افراد برای تخریب پل مشخص نیست.

دستیاری یادآور شد: این پل در اوایل دهه 80 توسط وزارت نیرو برای احداث یک سد احداث شد که بنا به دلایلی آن پروژه به سرانجام نرسید و تنها بازمانده‌اش همین پل بود که یکی از جاذبه‌های زیبای گردشگری در شهرستان پلدختر است و چون بدون متولی بود، متاسفانه حتی یک نگهبان هم ندارد.

فرماندار پلدختر یادآور شد: چون تخریب در حوزه استحفاظیه ما نبوده، نمی‌دانم انگیزه این افراد چه بوده است!

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات