چالش تازه بر سر روابط انگلیس و روسیه

پلیس لندن در بحبوحه شدت گرفتن تنش‌ها میان انگلیس و روسیه اعلام کرده درباره مرگ یک تاجر روس که چند روز پیش در لندن کشته شده تحقیق می‌کند.
کد خبر: ۷۸۳۴۲۳
| |
5223 بازدید
چالش تازه بر سر روابط انگلیس و روسیه

پلیس لندن در بحبوحه شدت گرفتن تنش‌ها میان انگلیس و روسیه اعلام کرده درباره مرگ یک تاجر روس که چند روز پیش در لندن کشته شده تحقیق می‌کند.

به گزارش فارس، طبق ادعای مقام‌های انگلیسی این تاجر روس به نام «نیکولای گلاشکوف» منتقد «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه بوده و جسدش چند روز پیش در منزلش در جنوب لندن پیدا شده است. گفته می‌شود این تاجر 68 ساله بر اثر وارد آمدن فشار به گردن، جانش را از دست داده است.

بیانیه پلیس لندن در حالی صادر شده که تنش‌ها در روابط روسیه و انگلیس بعد از مسموم شدن یک جاسوس دوجانبه روس‌تبار و دخترش در لندن به طرز بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است.

انگلیس مدعی شده «سرگئی اسکریپال» و دخترش با عامل اعصاب تولید روسیه مسموم شده‌اند. «سرگئی اسکریپال» پیشتر سرهنگ سرویس اطلاعاتی ارتش روسیه بود و در سال 2010 با جاسوس‌های روس که در غرب گرفتار شده‌ بودند مبادله شد و از انگلیس پناهندگی گرفت.

در سال 2006 یک دادگاه روسیه‌ای اسکریپال را به دلیل همکاری با سرویس MI6 در دوران خدمتش در ارتش روسیه به خیانت متهم کرد.

هفته گذشته این جاسوس دوجانبه به همراه دختر 33 ساله‌‌اش در یک مرکز خرید در شهر «سالزبری» انگلیس بی‌هوش پیدا شدند. به دنبال این حادثه پلیس محلی اعلام کرده بود که این دو در معرض یک ماده ناشناس قرار گرفته‌اند.

اسکریپال و دخترش در حال حاضر در بیمارستان بستری هستند و حالشان وخیم اعلام شده است.

پلیس لندن روز جمعه گفته تا اینجا شواهدی که نشان‌دهنده ارتباط میان مرگ تاجر روس با ماجرای اسکریپال باشد یافت نشده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت