صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زنان سرپرست خانوار قهرمانان واقعی جامعه ما هستند

کد خبر: ۷۸۲۹۰۶
| |
1900 بازدید

عضو شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش گفت: در این جامعه زندگی برای زنان سرپرست خانوار بسیار سخت است به همین منظور معتقدم در این جامعه سخت، زنان بدسرپرست و بی سرپرست قهرمانان واقعی میدان‌های زندگی امروز جامعه ما هستند.

به گزارش ایسنا، محمدجواد حق‌شناس با اشاره به نقش و جایگاه زنان در مدیریت شهری اظهار داشت: بر این باوریم که جایگاه و موقعیت زنان به نسبت سال‌های گذشته تغییر یافته و بهتر شده، اما هنوز مطلوب نیست. به نظر بنده باید بیشتر تلاش کرد تا پایان پنجمین دوره مدیریت شهری بتوانیم به وضعیت مطلوب برسیم.

وی به شرایط زنان سرپرست خانوار آسیب دیده در جامعه اشاره کرد و گفت: متاسفانه شرایط زنان سرپرست خانوار و همچنین زنان بدسرپرست در ایران اصلا خوب نیست و این موضوع به شدت نگران کننده است. به نظر من برای کاهش آسیب های زنان سرپرست خانوار همه نهادها باید تلاش کنند، چراکه این زنان بار اداره خانواده و فرزندان خود را به سختی بر دوش می کشند.

بر اساس گزارش ستاد خبری نمایشگاه زنان و تولید ملی، عضو شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش اضافه کرد: زندگی برای زنان سرپرست خانوار بسیار سخت است، به همین منظور معتقدم در این جامعه سخت، زنان بدسرپرست و بی سرپرست قهرمانان واقعی میدان های زندگی امروز جامعه ما هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟