صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آزادی بوقچی های استقلالی باوساطت عضو هيات مديره باشگاه اماراتی

کد خبر: ۷۸۰۷۷۶
| |
5045 بازدید

عضو هيات مديره باشگاه الاهلي امارات براي پيگيري وضعيت سه مشوق استقلال در امارات تلاش زيادي انجام داد و این نفر را آزاد کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، ۳ بوقچی یا سردسته مشوقین تیم استقلال که به دلیل تشویق و زدن بوق در ورزشگاه(!) بعد از درگیری با پلیس العین از بعد از پایان مسابقه بازداشت شدند شب گذشته با اعضای این تیم به تهران بازگشتند. مسوولان باشگاه استقلال بعد از پیگیری، این موضوع را به احمد الکمالی عضو هیات مدیره باشگاه الاهلی امارات منتقل کردند. وی رئیس فدراسیون دو و میدانی امارات نیز هست و به دلیل دوستی دیرینه ای که با چند نفر از همراهان استقلال دارد در نهایت با رئیس فدراسیون فوتبال امارات تماس گرفت و مشکل این سه نفر را با آنها در میان گذاشت.

با پیگیری های وی و تماس فدراسیون فوتبال امارات با پلیس العین این سه لیدر اعزامی استقلال از بازداشت خارج شده و استقلال را در سفر به تهران همراهی کردند. تیم فوتبال استقلال روز سه شنبه در دیدار با العین به تساوی ٢ بر ٢ رسید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟