سقوط نورافکن ورزشگاه تختی مشهد

کد خبر: ۷۷۷۹۳۹
|
۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۶ 27 February 2018
|
6776 بازدید
|
۱

‌یکی از نورافکن‌های ورزشگاه پیر تختی مشهد سقوط کرد.

‌به گزارش ایسنا، ‌یکی از نورافکن‌های ورزشگاه پیر تختی مشهد، عصر دیروز در جریان برگزاری مسابقات لیگ امیدهای مشهد سقوط کرد. خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشته‌است.

سروش پورآزاد، مدیر روابط عمومی‌ اداره‌کل ورزش و جوانان خراسان رضوی در خصوص این حادثه گفت: مدیرکل ورزش و جوانان دقایقی پس از حادثه به همراه مسئولین اداره فنی‌مهندسی این اداره در محل حضور یافت و بررسی‌های لازمه توسط تیم کارشناسی صورت گرفت.


وی افزود: خوشبختانه هیچ پوسیدگی در دکل‌ سقوط‌کرده وجود نداشت و دلیل سقوط این دکل، صرفا به خاطر مشکلی‌ست که در محل اتصال جوش به وجود آمده‌بود.

پورآزاد تاکید کرد: پس از تعمیر دکل سقوط‌ کرده، مصوب شد تا دیگر دکل‌های ورزشگاه تختی نیز تقویت شود تا از بروز حوادث مشابه جلوگیری شود‌.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۸
واقعا خدارو باید شکر کرد که اشکال از پوسیدگی نبوده و از محل جوشکاری بوده!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت