تعداد بازدید : 718
کد خبر:۷۷۳۹۳۵
کد خبر:۷۷۳۹۳۵
9691 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ | ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
13 February 2018
ته چین؛

دستور پخت کباب دودی

کباب دودی یا چماق کباب یک کباب گیلانی بسیار خوشمزه است که به صورت سنتی بر روی توری کباب می‌شد اما اکنون در مناطق شمالی ایران عمدتاً به شکل سیخ سخته، کباب شده و عرضه می‌شود. دستور پخت این کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.