صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

راز دیدار سیسی با سلطان قابوس

منابع فاش کردند، رئیس‌جمهوری مصر در جریان سفرش به عمان سندی را برای حل و فصل سیاسی بحران یمن پیشنهاد داده بود.
کد خبر: ۷۷۲۷۵۲
| |
3628 بازدید
|
۱

منابع فاش کردند، رئیس‌جمهوری مصر در جریان سفرش به عمان سندی را برای حل و فصل سیاسی بحران یمن پیشنهاد داده بود.

به گزارش ایسنا، روزنامه الجریده کویت به نقل از یک منبع ویژه اعلام کرد: عبدالفتاح سیسی، رئیس‌جمهوری مصر، قابوس بن سعید، پادشاه عمان را در جریان جزئیات طرحی قرار داد که مقدمه‌ای برای پایان درگیری‌ها در یمن محسوب می‌شود و اجازه انجام مذاکرات سیاسی میان طرف‌های درگیر را می‌دهد.

این منبع گفت: مصر خواهان ارائه سندی بوده که دربردارنده اصولی برای حل بحران یمن است که از جمله آنها توقف درگیری‌ها و تحقق یک آتش‌بس موقت و سپس اجازه به ورود کمک‌های انسانی و پس از آن نشستن بر سر میز مذاکرات و بررسی مسائل اختلاف آمیز است.

این منبع خاطرنشان کرد: این سند، انصارالله را ملزم می‌سازد که موشک بالستیک به عربستان سعودی شلیک نکند و مانع کشتیرانی‌ها در تنگه باب المندب نشود و در عین حال از از ایران دور شده و به صورتی مستقل تصمیم‌گیری کند.

این منبع تصریح کرد: مصر به انصارالله پیشنهاد می‌کند که سلاح‌های خود را تحویل داده و به صورت تدریجی به نیروهای ارتش یمن ملحق شود. این سند پیشنهادی مصر اجازه مشارکت طرف‌های بین‌المللی از جمله شورای امنیت و سازمان ملل در مذاکرات را می‌دهد.

این منبع اظهار کرد: قاهره خواهان این است که تمامی توافق‌ها میان طرف‌های درگیر در یمن مکتوب باشد و رئیس‌جمهوری مصر بر لزوم نزدیک کردن دیدگاه‌ها میان عمان و کشورهای عرب حوزه خلیج‌ فارس و از بین بردن هرگونه اختلافی در دیدگاه‌ها و همچنین همکاری با یکدیگر برای پایان دادن به اختلاف‌ها میان طرف‌های عربی تاکید دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۱
جنرال نما از طرف سلمان و بن سلمان دلالی می کند!
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟