ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قتل ۲ نفر در موسسه اعزام دانشجو به خارج از کشور

کد خبر: ۷۷۲۴۱۷
| |
4589 بازدید

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان‌غربی گفت: بر اثر تیراندازی در یک ساختمان در شهرستان ارومیه 2 نفر به قتل رسیدند و با ورود دادستانی دستور قضایی برای دستگیری قاتل صادر و پیگیری‌ها نیز ادامه دارد.

به گزارش مردم سالاری، مصطفی حبیبی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان‌غربی گفت: بر اثر تیراندازی در یک ساختمانی جنب کنسولگری کشور ترکیه در شهرستان ارومیه 2 نفر به قتل رسیدند که با ورود دادستانی دستور قضایی برای دستگیری قاتل صادر شد و پیگیری در این باره ادامه دارد.

توضیح داد: این حادثه ۱۵ بهمن‌ماه سال‌جاری ساعت ۱۳:۵۰ در ساختمانی که ظاهراً موسسه اعزام دانشجو به خارج از کشور بوده رخ داده که در اثر آن یک نفر به قتل می‌رسد و نفر دوم نیز مصدوم که بعد از اعزام به بیمارستان فوت کرد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان‌غربی با بیان اینکه در این حادثه قاتل بعد از مثله کردن مقتول متواری شده است، ادامه داد: بازپرس شعبه دوم دادسرای عمومی و انقلاب ارومیه و عوامل انتظامی و آگاهی در محل حاضر شده و صحنه قتل را بررسی کردند.

حبیبی گفت: طی بررسی‌ها مشاهده شد کنار محل کار مقتول اتاقی با دستگاه‌های پیشرفته چاپ اسکناس وجود دارد که تعداد ۵ هزار و ۲۲۸ قطعه اسکناس جعلی ۵۰ هزار تومانی (۲۶۱ میلیون و ۴ هزار تومان پول ایرانی) و تعداد ۵ هزار و ۸۲۵ قطعه اسکناس جعلی ۲۵ دیناری کشور عراق (۱۴۵ هزار و ۶۲۵ دینار عراقی جعلی) کشف و ضبط شد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار