میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز و شهرکرد منصوب شدند

کد خبر: ۷۷۲۲۸۰
| |
3334 بازدید

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در احکامی جداگانه روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز و شهرکرد را منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی‌،وزیر بهداشت در حکمی دکتر علی بهادر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز را به عنوان رئیس این دانشگاه منصوب کرد. متن این حکم به شرح زیر است:

«جناب آقای دکتر علی بهادر
سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

پیرو ابلاغ شماره 823/100 مورخ 1396/8/13 و با توجه به مصوبه جلسه مورخ 1396/11/17 شورای عالی انقلاب فرهنگی، به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شیراز منصوب می شوید تا به یاری خداوند متعال و رعایت جوانب قانونی نسبت به انجام امور محوله اقدام نمائید.
امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.»

همچنین وزیر بهداشت در حکمی دیگر دکتر ارسلان خالدی فر، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد را به عنوان رئیس این دانشگاه منصوب کرد. متن این حکم به شرح زیر است:

«جناب آقای دکتر ارسلان خالدی فر
سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرکرد

پیرو ابلاغ شماره 79/100 مورخ 1396/2/2 و با توجه به مصوبه جلسه مورخ 1396/11/17 شورای عالی انقلاب فرهنگی، به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهرکرد منصوب می شوید تا به یاری خداوند متعال و رعایت جوانب قانونی نسبت به انجام امور محوله اقدام نمائید.

امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.»

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت