صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازار آبادان هم تعطيل شد

به دنبال حوادث روزهاي اخير و هتك حرمت بنيانگذار انقلاب اسلامي و رهبر كبير امت حضرت امام خميني(ره) اعتراضات مردمي در سراسر كشور آغاز و هر روز برشدت آن در مناطق مختلف افزوده مي‌شود.
کد خبر: ۷۷۲۱۲
| |
6632 بازدید

همزمان با افزايش اعتراضات مردمي به هتك حرمت امام(ره)، بازاريان آبادان مغازه‌هاي خود را تعطيل كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس از آبادان، به دنبال حوادث روزهاي اخير و هتك حرمت بنيانگذار انقلاب اسلامي و رهبر كبير امت حضرت امام خميني(ره) اعتراضات مردمي در سراسر كشور آغاز و هر روز برشدت آن در مناطق مختلف افزوده مي‌شود.

در روزهاي گذشته شاهد راهپيمايي مردم آبادان و اقشار مختلف اين شهرستان در اعتراض به اين اقدام ددمنشانه برگزار و مردم اين خطه، اخلاص و علاقه قلبي خود را به رهبر كبير انقلاب اسلامي اعلام كرده‌اند.

بنا به اين گزارش از صبح امروز و در اقدامي خودجوش و هماهنگ و همزمان با افزايش اعتراضات مردمي بازاريان آباداني به مغازه‌هاي خود نرفتند و بازار اين شهرستان تعطيل است.

اين در حالي‌است كه در اكثر بازاريان با قراردادن تمثال امام خميني(ره) بر سر در مغازه‌هاي خود علاقه خود را به امام امت ابراز و انزجار خود را از توهين به ساحت مقدس ايشان اعلام كرده‌اند.

همچنين قرار است امروز راهپيمايي‌هايي در تقبيح و محكوميت اين اقدام زشت از سوي برخي ادارات، نهادها و ارگان‌هاي منطقه برگزار و در آن راهپيمايان بر ادامه راه، فكر و انديشه امام راحل تاكيد و برائت خود را از منافقان و اهانت‌كنندگان به ارزش‌ها و آرمان‌هاي انقلاب اسلامي را اعلام كنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟