به کسی ربط ندارد کار تجاری میکنم
محمد احمدزاده با تاكید بر استعفای خود از تیم فوتبال ملوان گفت: به هیچ كس ربطی ندارد كه من در ارمنستان شركت تجاری تاسیس كرده ام.
سرمربی مستعفی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی در گفتگو با شبكه خبر درباره وضع خود در این تیم و همچنین اظهارات برخی از افراد كه این استعفا را ناشی از كار تجاری وی دانسته بودند گفت: به هیچ كس ربطی ندارد كه من فعالیت تجاری می كنم و استعفای من هم ربطی به این موضوع ندارد بلكه در نامه استعفای خود هم نوشته ام مشكلات داخلی باشگاه و همچنین فشارهای گسترده بیرونی سبب جدایی من از ملوان شده است و هنوز هم همین را می گویم.
احمد زاده افزود: پنج سال است در ارمنستان شركت تجاری دارم چطور تازه برخی از افراد و آن هم در یك سال اخیر پی به این موضوع برده اند تا نتایج تیم را با این چیزها مربوط كنند.
محمد احمدزاده با بیان اینكه بیش از این حرفی برای گفتن ندارد گفت: ملوان مربیانی خوبی دارد و می تواند با همین افراد به درستی در مسیرش پیش رود و چون نمی خواهم به بیمارستان بروم دوباره به ملوان باز نخواهم گشت و دلیل واقعی استعفای من همین است.
وی تصریح كرد: اگر برگردم باز هم تحت فشار قرار خواهم گرفت و برای جلوگیری از این موضوع به ملوان نمی روم.
سرمربی مستعفی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی درباره احضار خود به كمیته انضباطی به علت درگیری با تماشاگران گفت: دیروز برای انجام كاری در فدراسیون فوتبال بودم ولی به كمیته انضباطی نرفتم یعنی تا دم در این كمیته هم رفتم ولی در كمیته انضباطی حاضر نشدم.
محمد احمدزاده آخر عنوان کرد: برای همه بازیكنان و همچنین طرفداران ملوان آرزوی موفقیت می كنم ولی حضورم در ملوان سبب ایجاد مشكل برای این تیم میشود.


