بازگشت شوماخر به دنياي فرمول يک؛
خيانت با مرسدس
شوماخر شايد هم در فراري ماندني مي شد. اگر آسيب ديدگي ماسا بهبود نمي يافت، او جاي راننده برزيلي را مي گرفت و اگر آلونسو به فراري نمي آمد، ممکن بود جايگزين رايکونن باشد. نهايت پيشنهادي که در فراري به او مي دادند، پست راننده سومي و يا قراردادي به عنوان مشاور تيم بود. شوماخر اين پيشنهاد را پذيرفت و خودش اعلام کرد که همکاري اش با تيم فراري را به مدت سه سال ديگر تمديد مي کند براي اينکه هميشه خود را يکي از اعضاي خانواده فراري مي دانسته است.
کد خبر: ۷۷۱۱۶
| | 3380 بازدید
سال 2010 ستاره بي همتاي رقابتهاي فرمول يک جهان راننده تيم مرسدس خواهد بود. البته هنوز اين خبر به طور رسمي اعلام نشده ولي تا پايان سال قرارداد امضا شده ميان دوطرف به اطلاع عموم خواهد رسيد و به شايعاتي که از تابستان گذشته بر سر زبانها افتاده بود، جنبه واقعيت خواهد بخشيد.به نوشته قدس؛ شوماخر تابستان گذشته و پس از مصدوميت فيليپه ماسا در جريان گرندپري مجارستان، با پيشنهاد فراري براي بازگشت دوباره به اين تيم روبه رو شده بود. شومي ابتدا پاسخ مثبت داد، ولي بعد از آزمايشهاي اوليه گفت، گردنش به خاطر تصادفي که چندي پيش با موتورسيکلت داشته است، درد مي کند و نمي توانست شرايط حضور در پيست را تحمل کند. پس از شانه خالي کردن از زيربار مسؤوليت، شوماخر در يک مسابقه فوتبال شرکت کرد. بدبين ها مي گويند که شوماخر اصلاً از همان اول هيچ مشکلي نداشت و فقط نمي خواست که دوباره خود را در رقابتهاي فرمول يک محک بزند. براي همين رهايي کامل امروزي او از آن مصدوميت، هيچ کس را قانع نمي کند.
شوماخر شايد هم در فراري ماندني مي شد. اگر آسيب ديدگي ماسا بهبود نمي يافت، او جاي راننده برزيلي را مي گرفت و اگر آلونسو به فراري نمي آمد، ممکن بود جايگزين رايکونن باشد. نهايت پيشنهادي که در فراري به او مي دادند، پست راننده سومي و يا قراردادي به عنوان مشاور تيم بود. شوماخر اين پيشنهاد را پذيرفت و خودش اعلام کرد که همکاري اش با تيم فراري را به مدت سه سال ديگر تمديد مي کند براي اينکه هميشه خود را يکي از اعضاي خانواده فراري مي دانسته است.
يازدهم سپتامبر 2009 بود. سه ماه بعد، از آن خانواده فقط يادها و خاطرات گذشته (پنج عنوان قهرماني و صدها ميليون يورو روي حساب بانکي) باقي مانده اند. ولي هيچ رابطه اي بين اعضاي اين خانواده وجود ندارد. خانواده دوم او که شومي مدتها پرچمدار اصلي او محسوب مي شد، امروز هيچ نسبت و پيوندي با راننده آلماني ندارد. سال 2003 پس از قهرماني شوماخر گفته بود که در پيست تمرين فراري احساس مي کند که در خانه خودش حضور دارد، ولي وقتي با فراري وداع کرد تنها جمله اش اين بود: به سختي مي توانم آينده ام را بدون فراري تصور کنم.
ولي گذشت زمان به شوماخر کمک کرد. شومي فقط نمي خواهد يک راننده تاريخي براي مرسدس باشد و سال 2011 به يکي از چهره هاي اصلي اين تيم تبديل خواهد شد.
تيم فراري هيچ نظري در مورد قرارداد جديد او نکرده و تنها به خوش سليقه بودن او اشاره کرده است. علاوه براين، رابطه قرمزها با قهرمان سابق جهان در سال 2009 به هيچ وجه جالب نبود و يک شکست محض براي فراري تلقي مي شد. او در مالزي استفاده از لاستيکهاي اشتباه را به رايکونن پيشنهاد داد و باعث شد او در رتبه هاي آخر جا گيرد.
در تابستان دوهفته متوالي رؤساي اين تيم را با شک و ترديدهاي خود در مورد بازگشت به پيست به عنوان جانشين ماسا معطل کرد وآنها را مجبور کرد در نهايت به اجبار لوکا بادوئر را به عنوان راننده دوم تيم خود انتخاب کنند. در مورد قرارداد او با تيم آلماني ارقامي نجومي مطرح شده است. هفته نامه آلماني فوکوس از 3/5 ميليون يورو خبر داده و بيلد مبلغ اين قرارداد را 7 ميليون مطرح مي کند.
بدون ترديد کمپاني آلماني ميليونها يورو به جيب شوماخر خواهد ريخت و اسپانسرهاي زيادي براي او دست و پا خواهد کرد. شومي در 41 سالگي همچنان ثروتمندترين مرد دنياي فرمول يک خواهد بود و راننده تيمي خواهد شد که تا سال گذشته «براون جي پي» نام داشت و قهرمان فرمول يک سال 2009 شد. تيمي که به دوست او «راس بروان» تعلق دارد. مردي که در زمان قهرمانيهاي درخشان او با بنتون و فراري هم همراه شوماخر بوده است. پول و تضمينهاي فني زياد در انتظار شوماخر هستند.
شومي به آنچه مي خواست رسيد. هم تيمي او «نيکو روزبرگ» آلماني است که البته يک پديده دنياي فرمول يک نيست، اما مي تواند يک هم تيمي ايده آل براي او باشد. شومي از مدتها پيش تمام وقت تمرين مي کند. به خبرنگاراني که درمورد بازگشت او مي پرسيدند اين گونه پاسخ مي دهد: از اين مسائل حرف نمي زنم. به طور خصوصي با خودروهاي کارت تمرين مي کنم و نمي خواهم کسي مزاحم من شود. سخنگوي او «سابين کم» که براي فراري در آلمان هم کار مي کند هم قصد ندارد در مورد اين خبر توضيحي دهد.
«ويلي وبر» مدير برنامه هايش منتظر نشسته تا براي چندمين بار 20 درصد از قرارداد شومي را صاحب شود تا آن موقع به حرف بيايد. هيچکس اين خبر را تکذيب نمي کند. ماجراجويي شوماخر در مرسدس شروع شده است. آخرين کار فرماليته آزمايشهاي پزشکي است. سوم ژانويه شومي 41 ساله خواهد شد. آخرين گرند پري او 22 اکتبر سال 2006 بوده است.
در اين زمان که او از پيست غايب بوده، حريفان قدري همچون آلونسو، هميلتون، فتل، ماسا و باتن قهرمان دنيا در دنياي فرمول يک خوش درخشيده اند. يک مشکل ديگر اين است که آزمايشهاي جديد در ماه فوريه خواهند بود و قيصر وقت زيادي تا آن روز در اختيار نخواهد داشت. او چاره اي ندارد جز اينکه به آنچه نبوغ ذاتي وي مربوط مي شود، اتکا کند و اميدوار باشد که مرسدس بتواند معجزه «براون جي پي» را در سال 2009 تکرار کند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


