صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خنثی سازی توطئه حمله تروریستی در روسیه

کد خبر: ۷۷۰۲۸۵
| |
3712 بازدید
آژانس اطلاعاتی روسیه از خنثی‌سازی توطئه برای حمله تروریستی در روز انتخابات ریاست جمهوری این کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آشوشیتدپرس، سازمان اطلاعات روسیه گفت: موفق به کشتن یک مظنون داعش که گفته می‌شود در صدد توطئه برای حمله در روز انتخابات ریاست جمهوری بوده شده است.

این آژانس در بیانیه‌ای اعلام کرد: این مظنون در نتیجه حمله نیرو‌های امنیتی در ولگا ریور کشته شده است.

گفته می‌شود از خانه این مظنون وسائل انفجاری، سلاح‌های آتش‌زا و مهمات کشف شده است. هزاران روس و اتباع آسیای میانه در حال حاضر در سوریه و عراق با پیوستن به داعش در جنگ داخلی سوریه مشارکت دارند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟