میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

«تسه»ها نزدیک کف ۷۱ هزار تومانی

دیروز اوراق تسهیلات مسکن اسفند۹۴ (تسه۹۴۱۲) تقریبا بدون نوسان به قیمت ۷۱ هزار و ۱۸۹ تومان معامله شدند.
کد خبر: ۷۷۰۱۲۱
| |
4817 بازدید

دیروز اوراق تسهیلات مسکن اسفند۹۴ (تسه۹۴۱۲) تقریبا بدون نوسان به قیمت ۷۱ هزار و ۱۸۹ تومان معامله شدند.

نزدیک شدن به پایان زمان سررسید «تسه۹۴۱۲» عامل فشار بر این نماد است. با وجود اینکه از ابتدای مهر تا پایان دی، شاهد نوسان «تسه»ها در بازه ۷۳ تا ۷۸ هزار تومان بودیم.

اما در بهمن، میانگین قیمت اوراق در سطح ۷۲ هزار و ۱۵۶ تومان قرار گرفته است. در ماه دی رشد ۳ درصدی قیمت مسکن نسبت به آذر و رشد ۷/ ۱۶ درصدی نسبت به دی سال گذشته رقم خورد.

آمارها از رشد پول در ۳ ماه منتهی به آبان و افزایش سهم خانه‌های کلنگی، سیگنالی برای رشد تقاضای سرمایه‌گذاری در ماه‌های اخیر است.

امری که در کنار رشد قیمت نهاده‌های تولید و با توجه به پایین بودن قدرت خرید متقاضیان، می‌تواند سهم تقاضای مصرفی در بازار مسکن را کاهش دهد.

منبع: دنیای اقتصاد

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات