دانشگاه تهران میزبان رهبران آینده محیط زیست

کد خبر: ۷۶۹۵۷۲
|
۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۷ 30 January 2018
|
2657 بازدید

نشست جهانی «رهبران آینده محیط زیست» توسط انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران با حضور بیش از 40 شرکت‌کننده از 39 کشور جهان از 6 تا 11 اسفند ماه امسال برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، با توجه به وضعیت نامطلوب محیط زیست جهان و نیاز مبرم به حضور جوانان در این عرصه برای تلاش در جهت رفع معضلات و بحران‌های محیط زیستی، انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران (انجمن علمی دانشجویی احیاء مناطق خشک و کوهستانی، محیط زیست، جنگلداری و اقتصاد جنگل، شیلات و علوم و مهندسی صنایع چوب و کاغذ) نشست جهانی «رهبران آینده محیط زیست» را در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران از تاریخ 6 تا 11 اسفند سال جاری برگزار خواهند کرد.

با توجه به اهمیت موضوع و برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته در طول دوره ثبت‌نام بیش از 3570 نفر از دانشجویان، محققان و کارشناسان منابع طبیعی، محیط زیست و کشاورزی دانشگاه‌های بیش از 90 کشور جهان برای شرکت در این دوره ثبت‌نام کردند.

انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده منابع طبیعی با تشکیل کمیته اجرایی به بررسی ویژگی‌های ثبت‌نام‌کنندگان پرداختند و در گام بعدی، با توجه به رشته و مقطع تحصیلی، رزومه و نامه انگیزشی 40 داوطلب برتر از 39 کشور مختلف جهان جهت حضور در این نشست مورد پذیرش قرار گرفت.

بر اساس گزارش کمیته اجرایی، برای گزینش و انتخاب شرکت‌کنندگان تا حد امکان سعی شده است، شرکت‌کنندگان انتخاب شده از کشورهای مختلف و از تمام گرایش‌های علوم کشاورزی و منابع طبیعی باشند تا به این وسیله بتوان از تجربیات تمامی کشورها در زمینه مدیریت پایدار منابع طبیعی بهره برد و به یک شبکه قوی از راهکارهای مدیریتی دست یافت.

این دوره آموزشی شامل بخش‌های متنوعی است که از جمله آنها می‌توان به دوره آموزشی، بحث و تبادل نظر، کار گروهی، بازدید میدانی و برنامه‌های جانبی فرهنگی- اجتماعی اشاره کرد.

همچنین کشورهایی که دانشجویان آنها به نمایندگی در این نشست حضور خواهند یافت شامل کشورهای آلمان، ایتالیا، انگلستان، کانادا، فنلاند، ایالات متحده آمریکا، روسیه، استرالیا، کره جنوبی، فرانسه، اسپانیا، برزیل، کنیا، پاکستان، یونان، جمهوری آذربایجان، مجارستان، قرقیزستان، هلند، گرجستان، لهستان، فیلیپین، مراکش، ارمنستان، اوکراین، افغانستان، سوریه، سومالی، ترکیه، تونس، الجزایر، قطر، ژاپن، بنگلادش، بلاروس، پرتغال، چین، هند و مالزی می‌شوند.

برگزاری این نشست جهانی توسط انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران به عنوان کهن‌ترین مجموعه آموزش عالی منابع طبیعی کشور می‌تواند آغاز راه انجمن‌های علمی دانشجویی رشته‌های منابع طبیعی برای گسترش ارتباطات و تأثیرگذاری‌های خود در سطح بین‌المللی باشد.

در ذیل این دوره آموزشی جهت ایجاد فضایی بزرگتر برای تعامل بیشتر دانشجویان و اساتید خارجی و داخلی «کنفرانس بین‌المللی مدیریت منابع طبیعی در کشورهای در حال توسعه» نیز با همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی و دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، در این کنفرانس سخنرانانی از دانشگاه‌های مختلف به ارائه سخنرانی در زمینه مدیریت منابع طبیعی و محیط زیست خواهند پرداخت که از جمله آنها می‌توان به دکتر فرانکو فرسکورا (دانشگاه کوازولو ناتال، آفریقای جنوبی)، دکتر مونا بنت الزغبی (دانشگاه گلوکسترشایر، انگلستان)، دکتر تاشکین ازتاش (دانشگاه آتاترک، ترکیه)، دکتر یاسینه باکار (دانشگاه لیموژس، فرانسه)، دکتر شوکسی ین (دانشگاه تکنولوژی هفی، چین)، یوجی گان (دانشگاه آکسفورد، انگلستان)، آنت مهل هورن (دانشگاه ETH ، سوئیس)، آماندا فرانکا (دانشگاه مونیخ، آلمان)، جیلینگ لیو (دانشگاه لیسبون، پرتغال)، نورالعین حمدان (دانشگاه پوترا، مالزی)، دیلارا گارافوا (دانشگاه فدرال کازان، روسیه)، نینا رینه (برنامه محیط‌زیست سازمان ملل متحد، فنلاند)، لوسی پلوشکه (سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد، ایتالیا) و دکتر کاوه مدنی (دانشگاه امپریال کالج لندن و معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان محیط زیست) اشاره کرد.

این کنفرانس علمی با محورهای "آبخیزداری، بیابان زدایی، مرتعداری"، "تنوع زیستی، ارزیابی محیط زیست و آلودگی‌های محیط زیست"، "شیلات، ماهی شناسی"، "علوم جنگل"، "علوم و صنایع چوب و کاغذ"، "اکوتوریسم" و "فناوری‌های نوین در مدیریت منابع طبیعی" برگزار می‌شود.

بر اساس اعلام دبیرخانه همایش، 20 بهمن ماه آخرین مهلت ارسال مقالات خواهد بود.

اشتراک گذاری
تور تابستان ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
برچسب منتخب
# حمله موشکی به اسرائیل # سید حسن نصرالله # نمازجمعه تهران # جنگ ایران و اسرائیل # سوخو # اس 400
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با توجه به تسلیح رژیم صهیونیستی به سلاح اتمی و حمایت تسلیحاتی و اطلاعاتی آمریکا و ناتو از این رژیم؛ با دستیابی کشورمان به سلاح هسته ای موافقید؟